Sunday, June 19

Trip free ke Bali..Sapa mau join?

Dengar melancong free..ke bali lak..peh..sapa tak nak memang rugi la..ni cakap betui-betui punya tau.Tak main tipu-tipu punya hal..Tapi sapa yang bertuah jelah yek dapat pegi..nak jadi yang bertuah ke..sape tak nak kan..lagi-lagi segala-gala nya free,pakej ni kejap je peginya..4 hari 3 malam..tapi berbaloi la kan..free beb..tak kan tak nak join kot..memang tak payah pikir dah hal-hal kat sana,semua sponsor,tapi satu jela kan..nak shopping bagai tu kena la kuar duit poket sendiri beb..sebab shopping tak termasuk dalam pakej free ni..ala..kira ok la kan..takkan nak merungut lagi..dah bagi betis nak paha plak korang yer..so,korang cepat-cepat la bagi nama yek..mana tau kot-kot kita sama-sama bertuah..dapat pegi melancong free ke Bali tu..wallaaaa..best gile…ops satu lagi terlupa nak cakap,sapa yang bertuah leh bawa partner 4 orang..semua partner2 korang pun akan disponsor sama rata cam korang jugak..alahai..syoknya..mana tau saya dapat bawak husaini,harith..lagi sorang sape yek..erm lain kali pikir..ok la korang..cepat-cepat tau bagi nama kat sini Free Bali Trip

1 comments:

sherlina halim on August 3, 2015 at 8:53 PM said... [Reply]

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily