Thursday, June 9

Deco Project : Template ChieyhaVanila

chieyha Deco project kedua untuk bulan ni..camne yek korang..ok tak layout ni..harap2 Ms Chieyha suke le layout ni..Korang perasan tak..semua deco deco deco yang saya buat..mesti ada color hitam pink..ohhhhhh….nampak sangat saya extreme gilak sama ini color..Nasib la kan sebab dorang suh ikut saya jer..jadi saya ikut dari pandangan mata kasar saya..color –color ni jeler yang berjaya sentuh urat2 mata saya..hehhehhehe…Next deco deco deco project sapa yer..rasa nya lum ada sapa-sapa masuk dalam list lagi..

1 comments:

sherlina halim on August 3, 2015 at 8:54 PM said... [Reply]

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily