Thursday, August 12

Salam ramadhan…

Hari ni dah masuk ari kedua puasa..ai baru ada kesempatan nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan-kwan blogger..korang puasa ke tak..hahahah..soalan macam tanya ke budak-budak..

Sebenarnya banyak benda ai nak cerita..banyak benda terjadi,sampaikan mood ai nak berblog jadi down tahap 0..traffik ke blog ai ni usah ditanya la..memang down giler-giler sampai boleh kira ngan jari tangan jer…

Tapi jap tadi..ai saja tak tau nak buat apa..ai buka dashboard my darling nuff..saja nak tengok traffik sesambil nak usyar earning…Terus ai jadi bersemangat..terima kasih nuffnag sebab masih percayakan blog ai ni…

6 comments:

BezBuddy on August 12, 2010 at 1:01 PM said... [Reply]

selamat berpuasa

hentakbelipat on August 12, 2010 at 1:55 PM said... [Reply]

puase2 mood die camne..mood nak tido kot

azieda razak on August 12, 2010 at 2:22 PM said... [Reply]

hai leeza...
tab menu sy da lawa...
hihihi... cube tgk..
ok x...
smlm x sempat nk btlkan ...

suffer8zine on August 13, 2010 at 9:20 AM said... [Reply]

pehh cuaca dibulan ramadan lagi panas dpd hai yg panas :P

Iman's Umi on August 13, 2010 at 10:06 AM said... [Reply]

Awk post 2 ramadhan, kita baca on 3 ramadhan...slmt berpuasa jugak...btl sejak kebelakangan ni x brp rajin berblog...mood sdh lari

cik kumbang on August 13, 2010 at 5:35 PM said... [Reply]

selamat berpuasa...(^^,)

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily