Tuesday, August 3

Pink Butterfly Blog Template

pink butterfly

Blog template yang diwujudkan untuk seorang teman blogger..tapi tak tau dia nak ke tak blog template ni..Ai akan tanya dia..tapi kalau dia tak nak..ai open je kat sape2 yang nak yek..Blog template ni,ai buat custom font untuk post title header dengan sidebar title header.Pastu ai buat tabbed jugak kat sidebar.butterfly kat header tu boleh gerak-gerak sikit kekiri-kekanan..

12 comments:

syalinda johari on August 3, 2010 at 11:58 AM said... [Reply]

hamboi pinkishnya..shantek2

mrs.JamaL on August 3, 2010 at 1:04 PM said... [Reply]

Ya Allah Liza..cantiknya...ingatkan awak tak sudi nak bagi saya...hari tu saya ngengada mintak macam2...awak x balas pown..ingatkan awak xnak layan.... kite dah tempah skin lain la, tapi blog kita yang baru ni alamatnya, http://jamal.irsyads.com
tapi xper kite ambik juga boleh...
sebagai ucapan terima kasih..meh sini address awak..
kita nak bagi adiah..sebagai tanda persahabatan

nt sent yer ke ayu.jamal@yahoo.com...

apa2 pown terima kasih..saya memang nak jugak ni...

MAMA AIZARA on August 3, 2010 at 1:16 PM said... [Reply]

cantikla akak...

L-E-E-Z-A on August 3, 2010 at 1:23 PM said... [Reply]

@mrs.JamaLla ya ker..sori awak..hr tu comment disqus semua hilang..sy duk cr sapa yang requst..tak igt awk..pastu cek emailbalik br jumpa awk..sori sgt2 yer..

Ct_hAjAr on August 3, 2010 at 1:46 PM said... [Reply]

kite suke gilerr template tu..ade pompuan muslimah tue..suke sangat.pink lagi..tapi i dah ade template lain.simple punyer.. visit me @ http://exoticlifes.blogspot.com..

leeza on August 3, 2010 at 9:40 PM said... [Reply]

@syalinda johari akukan suka pink beribu ribu lemon

mrs.JamaL on August 4, 2010 at 4:47 AM said... [Reply]

@L-E-E-Z-A xdepown email..sy dh packing dh..cuma xder add

mrs.JamaL on August 4, 2010 at 4:48 AM said... [Reply]

ayu.jamal@yahoo.com

IMAN'S UMI on August 4, 2010 at 10:31 AM said... [Reply]

Cantik...pandai la awk leeza...brp lama amik ms nk buat 1 layout ni?

Anonymous said... [Reply]

For the help please use http://www.google.com

Anonymous said... [Reply]

Visit my blog

sang pencinta ilmu(^_^) on October 23, 2010 at 4:38 PM said... [Reply]

salam..
sy berminat dgn skin ni..
boleh ke kalo sy nk?

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily