Wednesday, August 4

Boleh ke nak curang dengan Nuffnang?

Sekarang ni ai tengok ramai je try mangga ads dengan innity “abang hijau”.Macam best jer earning yang korang dapat..masyuk je..otak kanan ai teringin gak nak cuba innity tu…otak kiri ai tingin plak nak try mangga ads tu..haih..banyak sungguh pilihan ads sekarang ni..ikutkan hati tamak ni..mau je masuk kesemua..

Tapi bila dipikir-pikir balik…xyah la tamak leeza oiiii..kang yang dikejar tak dapat..yang dikendong berciciran…

Buat masa ni ,oleh kerana abang darling ku nuffnang setia dan kasih lagi dengan ai..jadi ai layan abang nuffnang jer ..

30hb July 2010,ai buat kali kedua meng“klik” cashout pada dashboard earning nuffnang..Boleh buat duit raya bulan depan ni..Alhamdulillah Terima Kasih Nuffnang

4 comments:

Ahmad Zaki on August 4, 2010 at 4:18 PM said... [Reply]

Assalamualaikum...

Seelok-eloknya, satu blog satu agensi pengiklanan. Jika campurkannya, keistimewaan serta kelebihan yang diberi pada kita akan dimansuhkan.

Contohnya, saya ada dua blog. Blog syarikat saya letak kod iklan dari Nuffnang dan blog persendirian saya letak kod iklan dari Mangga Ad. Dengan itu, saya dapatlah dua sumber rezeki dari dua blog yang berlainan kategori. Ini lebih baik dan memudahkan kita membuat perbandingan prestasi antara keduanya...

.s.o.f.i.a. on August 4, 2010 at 8:52 PM said... [Reply]

since i blog untuk suka suki, tak penah amik port pun pasai iklan2 ni.... dah baper lama blogging, baru baper bulan pasang nuffie. and of coz la tak nah cash out laie.... sadis kan?

unwanted on August 5, 2010 at 12:05 AM said... [Reply]

wah, tahniah dah boleh cashout utk kali kedua.
mmg duit raya la tu.:)

kakyong on August 5, 2010 at 10:02 AM said... [Reply]

wahhh leeza...
mesti banyak ni utk belanja raya... ;)

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily