Thursday, August 5

Apa nak jadi..

Apa nak jadi stesen TV kat M'sia ni, boleh dikatakan setiap masa masyarakat dihidangkan dgn SINETRON dari Indon....ajar anak2 kita tentang cinta yg dilarang oleh Islam....kalau cerita bab agama tak apa juga…haih macam-macam..
Apa nak jadi stesen TV kat M’sia ni, tiap – tiap malam kasi hot berita serbu kedai-kedai urut..lagi banyak dorang wat hot..lagi ramai orang yang tak tau halal haram duk pulun pi situ..macam bagi free iklan je kat kedai tu..haih…risau dunia sekarang..
Apa nak jadi stesen TV kat M’sia ni…tolong la kasi banyak info yang berguna kepada kami..

5 comments:

lady XOXO on August 5, 2010 at 12:07 PM said... [Reply]

betoi gak.. kan ... sayer cetuju... baik tunjuk rancangan imam muda banyak2.. eheeeeee

.s.o.f.i.a. on August 5, 2010 at 11:36 PM said... [Reply]

banyak pikir nak untung ja.....

@ien_R@z on August 6, 2010 at 5:05 PM said... [Reply]

diorng hanya pikir keuntungan je kot.. yela, rancangan cenggitu jer yg dapat perhatian lebih..

kesan dia tak nampak.. huh~

SHAZA on August 6, 2010 at 9:35 PM said... [Reply]

nak untung jer diorg nih....

SHAZA on August 6, 2010 at 9:37 PM said... [Reply]

meh jengah blog saya dah update menang watermark u

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily