Friday, July 9

Satu dah berjaya..yang lain cmne??

Ai dah berjaya convert blog comment ai dari disqus ke blogger punya comment..Tpi komen2 yang lama tak dapat diselamatkan..xpelah .. asalkan selamat convert..

Tapi dah macam-macam ai buat..blog ai kat bloglist tetap xupdate-update..asyik duk tunjuk “Rahsia Bila Korang Kentut” tarikh entri tu 23June 2010..Maknanya dah dekat 2 minggu bloglist ai tak update..Cammana nak buat niiiii???

5 comments:

marina anakcikbob on July 9, 2010 at 1:52 PM said... [Reply]

ok kak...sume entry akak masuk skaligus..
hehehehe...
akak try comment luv la..
nnt share la pengalaman..hehehe...

Leeza on July 9, 2010 at 2:02 PM said... [Reply]

oo pandai mar..nak suh akak jd bahan uji kaji..nnti kita survey sape yg dah guna..klu nmpak cm best..kita tukar lagi..hehhehhe

mrs.JamaL on July 9, 2010 at 4:03 PM said... [Reply]

owh patut la..bila bukak laman belog u ari2 update...bila kite update kat belog memang tajuk tu je la kuar,,ingatkan belog sy yang problen puan leeza...

rugi jugak tu kan??? orang ingat x update belog..jadi orang x masuk la..rupanya ada masalah teknikal..

[ "Fun"hans ]™ on July 10, 2010 at 1:32 PM said... [Reply]

sy pakai commentLuv... tp klo utk blogspot/blogger kne pasang sekali IntenseDebate.. baru bley pasang commentLuv..
byk kelebihan commentLuv ney...

nak tgk commentLuv di blog saya : http://www.frhnhsln.co.cc/2010/07/domo-kun-cute-japan-monster.html

tutor/citer commentLuv & IntenseDebate : http://www.frhnhsln.co.cc/2010/07/intensedebate-its-hard-to-comment.html

sekadar share dan menjadi tikus makmal.. huhu...

;DD

Leeza on July 10, 2010 at 2:41 PM said... [Reply]

tenkiu farhan..mmg tgh cr tuto pasal comnt luv..

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily