Tuesday, July 20

Kisah kami minggu lepas…

Kisah aku:

Dah lama ai tak update blog,tak blogwalking..rasa rutin harian macam tak lengkap jer..last week ai cuti..cuba “mengimprovekan” kemahiran web design ai..seminggu tapi macam tak cukup ja..macam banyak lagi yang ai kena belajaq..pelan-pelan la kan..ai jugak tengah belajar php..orang lain dah pro..ai baru nak belajaq..aduhai..ketinggalan betui ka.

“linda tolong ajaq akuuu…!”

Ikutkan hati malas nak belajaq..tapi terpaksa sebab nak tambah skill..asyik .net ja..kang ada yang kata ai tak berteknologi plak..tapi java..ai awal-awal la surrender..serah kat kawan ai berdcomel ja la..dia pro java program..

“betul dak addya?” 

Projek pertama ai,lepas belajaq design ni,ai nak tukaq design template system ehrm ai tu.. harap-harap menjadi la..nanti boleh promo design baru dengan upgrade release baru kat bos ai..

“Pastu boleh up gaji kot bos..semua barang naik ni..hehehehehe”

 

Kisah anak teruna aku:

Minggu lepas seminggu harith main kat kampung,sampai tak nak balik penang..seronok sangat la boleh main merata ceruk kampung dengan abg amir.Bodek tok ngan wan minta mainan..Dapat la pistol mainan ngan handset mainan..

Sejak bila la anak ai pandai ambik kesempatan ni..bertambah peningggg..

Seminggu kat kampung,hari-hari minta duit kat tok ngan wan.

“Wan,uit..nak cang”(wan,duit..nak ais kacang.wan pun kena la bagi kan,dah cucu paling kecil minta..)

Bila main masuk ntah ceruk mana kat kampung tu..konfem la kena marah..bila kena tempik..cepat ja kuar ayat ni

“laie…laie….”(lari-lari..-->sebab dah kena tempik ngn ligan suh masuk dalam umah)

mana belajaq camni hari

th oii..penat betul ibu nak ligan..

11 comments:

marina anakcikbob on July 21, 2010 at 8:40 AM said... [Reply]

a'ah la..
sy xpasan akak lama xupdate blog.
sbb sy pon br tukar keje,so kurg gak update n BW..

IMAN'S UMI on July 21, 2010 at 9:16 AM said... [Reply]

Ha'a...lma Leeza x update...bestla Harith blk kg, dh pandai tu....

leeza on July 21, 2010 at 9:57 AM said... [Reply]

mar dah tukar keje baru ker.bestnyer dpt suasana keje baru..

leeza on July 21, 2010 at 9:58 AM said... [Reply]

Iman's umi..
Harith memang suka sgt balik kg..leh teroka mcm2..ibu dia ni jugak la yg pening kepala..

marina anakcikbob on July 21, 2010 at 10:09 AM said... [Reply]

xjugak kak..
sebab banyak kene block kat cni..
chatbox sume kene block..susah.. :((

@dDy@ on July 21, 2010 at 11:31 AM said... [Reply]

cheqjieja....windu kat ang....
wei aku mana teror java.... otak x beku...dah...huhuhu

leeza on July 21, 2010 at 3:00 PM said... [Reply]

mar..
alahai..boringnya camtu..semua benda nak block..baik xyah kasi connection kan..

leeza on July 21, 2010 at 3:03 PM said... [Reply]

addya..
wei..rindujugak kat hang..xleh nk skype bagai ni..aku bosan dah ngadap keja ni...tenet kt opis ni macam hidup segan mati tak mau ja...

leeza on July 21, 2010 at 4:06 PM said... [Reply]

@@dDy@ addya..hg sorang2 ke..linda pun xdak eh

syalinda johari on July 22, 2010 at 12:35 PM said... [Reply]

weiii..aku sampai demam2 dok menjaga sistem ntah hapa2 ni.. nyaris masuk ward

leeza on July 22, 2010 at 2:55 PM said... [Reply]

@syalinda johariwei hang pasai pa..awat teruk sgt smpi demam2..bos hang dera hang lg ka..ni dh hujung bln 7..kata nk pilot run..kekekekekek

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily