Saturday, July 3

Gerrard & Marina kasi ai award best



1. Anda mesti memuji si pemberi award.
"Gerrard" & "Marina" ni la nama tuan punya blog yang kasi award kat ai..blog dorang sangat informatif..ai pun baru kenal ngan blog ni..tak leh nak komen lebih-lebih..masih dalam tempoh kenal-kenalan..tak kenal maka tak cinta kan..aisey ayat ai..mmg tak bleh blah..tak sangka plak, dorang sudi kasi award kat blog ai.
Tenkiu yer Gerrard & Marina sebab kasi award ni
2. Bagi award ni kat 10 blog yang lain.
ok..dalam proses mengenal pasti penerima award..(^-^)
3. Beritahu mereka mendapat award.
OK...akan menjerit kat blog dorang nanti.
4. Bagaimana anda digelar blog yang best & great ?
Tak tau pun pasal nie..:-)

0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily