Thursday, July 22

Dilema aku seorang blogger..

Seminggu tak update blog,tak blogwalking..seminggu idea nak karang entri duk terperap kat dalam kepala tak keluar-keluar..sampai ai rasa sekarang ni “blur”..tak tau nak tulis apa..tak tau nak start blogwalking dari mana..semua nya “blur”.

Letak tangan kat keyboard..tapi kaku..klik bloglist konon nak mula sesi terjah..tp tb2 rasa malas…buka dashboard nuffnang,tapi tak ada perasaan excited…

Tapi ai rindu aktiviti ni…dpt lupa kejap dunia keja yang mnyakitkan kepala ni…

haihhhhh….ambik mood...ambik mood…

10 comments:

nizamsani on July 22, 2010 at 4:18 PM said... [Reply]

berusaha.

leeza on July 22, 2010 at 4:27 PM said... [Reply]

@nizamsani tengah gigih berusaha..hehehee

Nur Areefah on July 22, 2010 at 7:49 PM said... [Reply]

nah mood

tim on July 22, 2010 at 9:25 PM said... [Reply]

usaha lagi..!!

Mario on July 22, 2010 at 9:45 PM said... [Reply]

kdg2 mmg bosan pun ...psl tu kdg2 kena rehat jugak...

MAMA AIZARA on July 22, 2010 at 10:24 PM said... [Reply]

posla entri rajin2, sy suka bace :)

leeza on July 23, 2010 at 9:43 AM said... [Reply]

@Nur Areefahhehehe..mood..mood

leeza on July 23, 2010 at 9:44 AM said... [Reply]

@tim
caiyok..caiyok..:-)

leeza on July 23, 2010 at 9:45 AM said... [Reply]

@Mariobetul kan..kdg2 rasa penat sgt..tapi bila rehat jd rindu plak..mcm2 la manusia ni..hehhe

leeza on July 23, 2010 at 9:46 AM said... [Reply]

@MAMA AIZARA nak rajin tp xde mood...susah betulkan jd blogger ni part time..

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily