Tuesday, June 1

Unique Visitor(UV) 200++

Tajuk tak boleh blah kan..Tu la realitinya..unique visitor kat blog ai paling tinggi pun 200++..Kepoh je kan ai ni..blog korang dah beribu-ribu dah UV kan,tapi tak de pun nak kepoh macam ai ni...UV kat blog ai ni akan naik  kalau ai rajin blogwalking..Kalau malas..gebabummmm la..menjunam 20++ jer..Biasa la kan..blog macam ai ni..mana nak leh mengharapkan pada keywords,mana nak leh mengharapkan pada entri best macam redmummy tu kan..kena la kerja keras kerja lembut..kena lah selalu berziarah kat blog kawan-kawan..Nak kata ai blog sebab mengharapkan traffik gah pun idak jugak..tapi tipu la kalau ai cakap ai tak kisah..ai sebenarnya dik oiiii..Kisahkan en nuffnang ai tu…maklumla..dalam hati tingin jugak nak cari duit lebih..Kalau orang kata melalui blog pun boleh cari duit lebih..tu yang ai duk pulun jugak tu..sambil-sambil ai berblog..sambil-sambil ai jumpa en nuff tu kan.. 

untitled1

untitled

10 comments:

Irwan Amit on June 1, 2010 at 2:48 PM said... [Reply]

kira ok gak tu.. den punyo tak sampai 30uv sehari.. dapat 31uv kira satu bonus da :)

boyachilles30 on June 1, 2010 at 2:51 PM said... [Reply]

Mestila kena bangga dgn usaha kita walaupun ciput...tgk macam saya ni, lagi kepo dari awak ha ha ha ...cuba baca kat sini http://kakimotong.blogspot.com/2010/05/kakimotong-dah-dibaca-di-9-buah-negara.html

padahal blog org lain lg power...

IMAN'S UMI on June 1, 2010 at 2:56 PM said... [Reply]

Alah kitanye lagi ciput...kekeke

hentakbelipat on June 1, 2010 at 3:07 PM said... [Reply]

xpe..pelan2 kayuh

boyachilles30 on June 1, 2010 at 3:14 PM said... [Reply]

tapi jangan kayuh pelan sangat tau...

.::WaNiE::. on June 1, 2010 at 3:25 PM said... [Reply]

haha banyak la tu ok !

LyNn'Azlina on June 1, 2010 at 3:58 PM said... [Reply]

ok sgt dah...saya ni lagila tau...UV just 20 jer...tu pun kalo amik masa blogwalking...kalo x,5 je kot UV nyer...huhu

uncle on June 1, 2010 at 4:55 PM said... [Reply]

naik kalau sedikit pun janji naik gak hihihi kira alhamdulillah ada peningkatan..kekadang tu ada juga masa turun..mgkin disebabkan ada sesuatu perkara yg tak dapat dielakkan..apa-apa halpun uncle ucapkan tahnaih..semoga lebih maju selepas ini.

DaHLia on June 1, 2010 at 6:51 PM said... [Reply]

teruskan berblogging! jangan sebab trafik, kita lemah semangat..heh pandai cakaporg aku ni :)

kakyong on June 2, 2010 at 6:51 PM said... [Reply]

ok per tu.. UV 1 minggu ade lebih 1000.. kakyong x penah cecah pun...

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily