Sunday, June 6

Tips Pikat Lelaki


Tips ini khas untuk perempuan jer,cara-cara macammana nak pikat lelaki. Tapi ingat! Tips ni hanya  untuk yang belum ada pasangan or masih single migle. Yang dah bercouple tu, tak yahlah  duk cuba nak pikat orang lain sebab kesian la couple korang tu kalau dia tahu korang main-main dibelakang dia. Ok? Semoga berjaya!

a-Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap sombong apabila berinteraksi dengan mereka.
b-Pandai memasak adalah ciri2 utama mengapa lelaki mudah terpikat dengan anda.
c-Berpewatakan menarik mampu menarik minat mereka.
d-Jujur dan sentiasa merendah diri.
e-Lakukan apa yang dia suka dan jangan lekukan apa yang dia tidak suka.
f-Lelaki sukakan wanita yang suka berterus terang tanpa menyembunyikan sesuatu.
g-Mempunyai tingkah laku yang baik dan berlemah lembut.
h-Bijak menyesuaikan diri dalam apa jua keadaan.
i-Jangan terlalu mengokong.
j-Ketika berinteraksi dengan mereka jangan lupa gunakan bahasa tubuh yang anda ketahui seperti mata dan tangan.

2 comments:

Irwan Amit on June 6, 2010 at 5:23 PM said... [Reply]

hehe.. kesemuanya aku suka :)

MASYA on June 8, 2010 at 4:36 PM said... [Reply]

tapi still x dpt bf gak camno???sob2

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily