Sunday, June 13

Saje nak tanya ..ada yang nak ker

template

Cantik tak template ni..ai dapat ni dari  giselejaquenod.com.ar/blog/..dah lama dah ai guna..ada sapa-sape nak tempalate ni ker..ai kasi nanti..text kat logo tu nanti ai leh tolong ubahkan..

Kalau ramai yang nak..terpaksa la kita canut undi nanti eak..sebab nak kasi kat sorang je..takkan ramai-ramai nak pakai template yang sama..tak best la kan..tapi kalau korang nak kembar template..ai tak kisah..boleh je ai kasi..nanti ai email xml file dia yer ;-)

3 comments:

Baby Yats on July 28, 2010 at 2:00 PM said... [Reply]

i nak la yang...tp amacam ar???

Baby Yats on August 2, 2010 at 2:04 PM said... [Reply]

dah sent my username & password kat ur email dear...

Baby Yats on August 3, 2010 at 1:28 PM said... [Reply]

dah canteks my blog...thanks..
cuma nak tnya..klu sy nak pi sign in & cek dashboard tu click kat mana erk??
text logo tu klu nak ubah..mcm mana ar??

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily