Thursday, June 10

New Fonts For Blogger Blogs | Google Web Fonts

Korang leh nampak tak apa yang lain dalam entri kali ni..Klik la dulu kat “read rest of entry”..baru nampak apa yang lainnyer..Cun tak..pastu tengok plak kat sidebar “DOA HARI INI”..nampak lain tak font nye..cun tak..kate la cun..penat ai buat..

Sekarang Blogger dan Google dah wat New Fonts For Blogger Blogs Google Web Fonts..so kita leh guna font cantik-cantik kat blog kita..

Korang nak tau ke camne ai buat….

13 comments:

Hazirah al-Barakbah on June 10, 2010 at 10:04 AM said... [Reply]

cane buat? mahu jugakk!

AyuArjuna BiGoshh on June 10, 2010 at 10:09 AM said... [Reply]

cun banget

L-E-E-Z-A on June 10, 2010 at 10:09 AM said... [Reply]

hehehhehe..ada jugak yek yang nak..igtkan akak sorang yang suke main font2 ni..nanti akak wat tutorial yer zirah

Miya ✖ on June 10, 2010 at 10:12 AM said... [Reply]

of course lah, nak tahu sangat sangat!

syuQ on June 10, 2010 at 10:23 AM said... [Reply]

nak2..

CiK QiQi on June 10, 2010 at 11:01 AM said... [Reply]

cik qiqi pon nk..da bosan gune yg de nie..hehehhe

L-E-E-Z-A on June 10, 2010 at 11:02 AM said... [Reply]

ok..nanti jap gi tgk tutorial nyer yer...simple sesangat step nyer..mcm petik jari jer

suamihanyisterizuki on June 10, 2010 at 11:09 AM said... [Reply]

nak tahu jugak...;)

Mario on June 10, 2010 at 11:16 AM said... [Reply]

hehe...rajin betul nak buat totu...

EDDY DY on June 10, 2010 at 11:29 AM said... [Reply]

kena daownload juga ker aplikasi ni?

L-E-E-Z-A on June 10, 2010 at 11:45 AM said... [Reply]

tak yah eddy..

AshAnas on June 10, 2010 at 12:19 PM said... [Reply]

mesti la nak tahu....

mrs.JamaL on June 10, 2010 at 1:44 PM said... [Reply]

cantik

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily