Wednesday, June 30

Hampeh betul la..

untitledCuba korang tengok mesej kat atas.Macam hampeh je kan.Apa nak jadi ngn orang kita sekarang..banyak sangat ikut cara barat..Pagi tadi ai masuk satu web bukan blog ok..web yang boleh dikatakan masyur la jugak..pastu kat atas web tu terpmpang chatbox ni dengan mesej yang ntah apa2 ni.Macam jahanam betul la dorang ni..tadak perasaan malu dah ker.takkisah le yg msg tu laki ke pompuan ker..tp apsal nk ckp cm gitu…hampeh btul la..Terus hilang minat ai nk baca kat web tu..
Pasal yek sekarang..orang kita dah tak ada perasaan malu ker..dah tak tau halal haram ke..aritu kat area ai ni..kat parking lot tesco ,ada minah ngan mamat ni duk bercium..dorang leh tak malu punya byk manusia duk lalu lalang..kami yg tgk ni plak jadi segan..

0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily