Monday, June 7

FREE DOMAIN UNTUK BLOGGER

Hai semua..selamat berlunch..mesti ramai yang belum tahu kan..Surf7.net tengah wat kempen untuk kasi free domain kat blog blog yang guna .blogspot.com. Dan macam yang korang tau..ai dah berjaya dapat domain free dari sur7.jadi korang tunggu apa lagi..pi la join..bukan senang weh orang nak bagi domain free.Tapi korang kena la pastikan blog korang tu aktif..maksud aktif tu,korang kena la selau update blog korang..pastu blog korang kena la sentiasa ada orang datang berkunjung..tak susah pun kan..

Tapi kalau agak-agak korang tak nak domain free..korang leh jer register untuk beli domain sendiri..Dorang ada sediakan.setahun korang cuma perlu bayar RM43 jer..mrah je kan..

So,korang nak yang free ke nak yang beli..tepuk dada tnya la selera korang..

Nak register suf7.net.pastu korang isi jer form..pastu tunggu email dari dorang..email pertama dorang akan berbunyi camni

Hi hazliza ,

Thank you for contacting Surf7.net. One of the staff members will review it and reply accordingly. Listed below are details of this ticket. Please make sure the Ticket ID remains in the subject at all times.

Ticket ID: 634721
Subject: Surf7.net Domain-For-Blogger Application - hazlizahusaini.blogspot.com
Priority: Medium
Status: Open

Pastu email kedua/email dah berjaya dapat domain free

Hi hazliza,
Congratulation! I am happy to inform you that we have decided to approve your application to our domain-for-blogger campaign. To begin, please register yourself at https://www.surf7.net/clients/register.php using the same email you used to apply for this application. Once you have completed the registration process, please drop us a note. We will proceed with the domain registration thereafter.
Note: As part of the agreement, please copy the banner code at http://www.surf7.net/982/free-domain-name-from-surf7-net-domain-for-blogger-campaign/ and paste it in somewhere strategic on your blog's sidebar. We will complete the domain registration only after we see the banner on your blog. Thanks.
--
If you need further assistance, please reply to this message or visit Support Center at http://www.surf7.net/clients/
Regards,
Ben.L
------------------
Surf Seven Network (Surf7.net)
Your Friendly Internet Business Partner

How did I do? Let my manager know - http://www.surf7.net/survey/

If you have something good to say about us, why not share it with the world at http://www.surf7.net/company/our-testimonials/. Thanks :)

Pastu korang  letak ler banner sur7.net tu kat sidebar blog korang..pas dah letak korang email dorang..dalam 10 minit dorang akan setting dan  email korang cara nak setting kat blog korang.

10 comments:

mffzone on June 7, 2010 at 5:27 PM said... [Reply]

dah buat tp masih xdpt la masih menunggu ni

Aku Memang BeGiNi on June 8, 2010 at 9:10 AM said... [Reply]

tahniah, best gak tuh

marina anakcikbob on June 10, 2010 at 11:08 AM said... [Reply]

xde apa2 T&C ke??

L-E-E-Z-A on June 10, 2010 at 3:23 PM said... [Reply]

marina-> tak de..cuma nak ada blog yang aktif under blogger.com

marina anakcikbob on June 10, 2010 at 4:24 PM said... [Reply]

maceh kak leeza..
br je apply ni..
tp mcm xdpt..'
huhu..

L-E-E-Z-A on June 10, 2010 at 4:46 PM said... [Reply]

aik..br apply dah cakap tak dapt..isy2..doa-doa la bg dapt..pastu rajin2 update blog..pastu dlam masa dorg riview ni..jemput org masuk blog tu ramai-ramai..akak wat cmtu je aritu..

marina anakcikbob on June 10, 2010 at 5:12 PM said... [Reply]

die nak brp visitor dlm sehari??

Purpleroses on July 10, 2010 at 10:46 AM said... [Reply]

Wah..nak jugek.......ty²..nak register nih..

Hadi Cemas on July 10, 2010 at 2:23 PM said... [Reply]

salam , dah register dah email yg first punya pun dah dpt dgn ticket id , dah tu nak buat apa nyer ?

adibdaddy on May 7, 2011 at 5:56 AM said... [Reply]

ala dah beli domain dah :(

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily