Friday, June 11

Disqus Comment memang best

Ai dah tukar guna disqus comments..tengok semua orang guna cam best jer..nak reply komen kawan-kawan pun senang..Mulanya ingatkan susah nak apply kat blog..risau kang ada error tak pasal jer rosak isi blog ai..Tapi lepas dah wat eksperimen..WAHHH..senangnya..macam petik jari jer..kekekkeke…kecoh je kan..orang lain buat tak bising-bising pun..Takpelah..ai tak advanced bab-bab cam gini..dah berjaya buat mesti la nak excited lebih-lebih sikit..korang pekakkan telinga dah ler…

Tapikan ..lepas ai letak disqus comment ni..ai punya widget top commenters tak gerak-gerak..pastu recent comment widget yang lama pun tak gerak-gerak..ai terpaksa tukar guna recent comment widget dari disqus.Pastu popular post langsung ler..tak keluar ape pun..

Korang tau tak nape jadi camni? Help me please….

0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily