Thursday, June 10

Buffered oh Buffered

Kalau sebut pasal buffered je semua orang mesti excited..bersemangat..ni pada yang berblog sambil bernuffnang le macam ai ni..

Orang kata kalau nak dapat buffered, traffik kat blog kena jam..UV sehari mesti 100++..pastu blog pun kena la aktif maksudnya hari-hari ada entri baru..Tips-tips ni ai dapat dari blog otai-otai..lebih kurang 2 minggu ai try buat macam yang otai-otai tu cakap..blogwalking+update blog hari-hari+update nuffnang survey..dan bulan jun adalah bulan bertuah ai ngan buffered sebab…

ai dapat ni :-)

7

0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily