Wednesday, June 16

Award Special Dari Hafiq & Jiwa Kacau

award for sasa Ai dapat Sepecial Award dari Hafiq & JiwaKacau.Top bloger 2010..macam award yang redmummy dapat jer top perenting blogger.Macam kecil je ai ni nak dapat award cam gini.Thank you sangat kat hafiq & jiwakacau aka blur.Ok dah dapat award mesti la ada sesi interbiu plak kan..
1 . Ape kah name belog anda dn kenape anda memilih name itu ?
LoveJurnal of HazlizaHusaini’S Family panjang tu nama blog aii..
Ai pilih nama ni sebab ni nama keluarga kecik ai ;-)
2 . Apekah Link Belog Anda Sekarang dn Bagaimne boleh timbul idea untok menamakan nyeaa seperti itu ?
http://lovejurnal.com/ – url kena la bagi pendek sikit..takkan nak buh LoveJurnal of HazlizaHusaini’S Family.com kot kan..berjela-jela la plak..
3 . Apekah Method dlam penulisan anda ?
Ai guna bahasa rojak je kat dalam blog..sebab nak kasi relak dan seronok bila baca..seronok ke..tak tau lerr den..
4 . Pernah terase nak hapuskan belog anda ? Sbbnyeaa ?
Apsal nak hapus plak..oh tidak-tidak…biar jelah blog ai kat sini..nak berhabik ke bersawang ke..berhutan banat ke..nk delete..noooo..
5 . Pernah Tak Ahli Keluarge Anda Membace belog anda dan ape kate mereka ?
pernah kot..ntah le..en suami selalu le baca..harith selalu la tgk pic dia kt dlm blog ni..
6 . Ape perasaan anda apebile org lain mengatakan bahawe anda punyee belog ini burok sedangkan masih ade yg mengatakan belog anda chantek ?
ai ok jer..hati minat orang mn sama kan..
7 . Bilekah anda mempunyei belog ?
May 2009..itu wujud ler..tapi start aktif ai rasa ujung tahun lepas jer..
8 . Siapakah Orang Pertame Yang Mengetahui Anda Mempunyai Belog ?
ensuami je..sebab ai buat blog ni kat depan mata dia..;-)

9 . Ape perasaan anda apebile orang asyex mengatakan tentang belog anda di sekolah ?
Tak tahu ler..dah lama tak gi sekolah..dah berbelas tahun ai kuar dari sekolah..orang sekolah pun dah tak kuasa nak sembang pasal aii..
10 . 10 Orang Keatas Seterosnyeaa untok di Tag .
www.luvvalley.blogspot.com
http://www.pangkin4rest.com/
http://zanmyly.blogspot.com/
http://farhan-emily.blogspot.com/
http://zazalimiey.blogspot.com/
http://sufferedgezine.blogspot.com/
http://bspotgurl.blogspot.com/
http://zazazizizuzu.blogspot.com/
http://ceritadimataku.blogspot.com/
http://hatimamma.blogspot.com/

0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily