Wednesday, June 2

Alhamdulillah!terima kasih nuffnang..

Korang mesti leh agak apa yang ai nak sembang kali ni..Tak dak lain le..pasal Ringgit malaysia en nuffnang..Semalam ai dah cash out habuan nuffnang ai buat kali pertama..tak dela banyak pun..dekat setahun ai kumpul..dapat la cash out semalam..RM54 inggit..syukur alhamdulillah..walaupun sikit..ingat senang ke sekarang ni orang nak bagi duit free-free je..Dah le ai tak payah keluar peluh pun..Terima kasih sangat-sangat kat korang semua yang support ai..Semoga bertambah rezeki korang dan hidup korang sentiasa dirahmati-NYA.
Satu lagi berita baik ai baru terima..tapi bila dah betul-betul confirm nanti baru ai kongsi..Cuak tak?kekekkeke

16 comments:

Shiela Latif on June 2, 2010 at 8:43 PM said... [Reply]

alhamdulillah ~ :)

Hasrol Nizam on June 2, 2010 at 8:54 PM said... [Reply]

tahniah2.. tak merasa lagi nak cash out nuffnang.. :)

anin on June 2, 2010 at 8:55 PM said... [Reply]

sronoknye alhmdulillah.. suppoprt anin jugak ye,, click click

ayleencutegirl on June 2, 2010 at 8:59 PM said... [Reply]

uhuu.. da dapat ek..bile la kite nak dapat jugak..

yan on June 2, 2010 at 9:20 PM said... [Reply]

congrate ;)

feel free,go here :)
izyan's

✿nenek moden✿ on June 2, 2010 at 9:24 PM said... [Reply]

huhu..leh kongsi dua la macam tu..hehe

DaHLia on June 2, 2010 at 9:29 PM said... [Reply]

tahniah :) teruskan berusaha :)

@juera on June 2, 2010 at 9:35 PM said... [Reply]

alhamdulillah skit pon duit jgk kan..x pnh cash out lg..woooo sedih ni..

.::WaNiE::. on June 2, 2010 at 9:56 PM said... [Reply]

moga terus success ok

stingray on June 2, 2010 at 10:18 PM said... [Reply]

aku pun dah cash-out bulan lepas dan sekarang tunggu cek je laa.... confirmation email dah dapat dah.... sehari dua lagi sampai la tu kot

http://zaifull.blogspot.com/2010/06/its-coming.html

fana on June 3, 2010 at 8:17 AM said... [Reply]

congrats!!,...open table sis hehe

ummiaqeef on June 3, 2010 at 8:34 AM said... [Reply]

bestnye..kite nak dpt cash outkan thn dpn kot..hahaha

IMAN'S UMI on June 3, 2010 at 9:19 AM said... [Reply]

Tahniah...bestnya, brp lama kumpul tu ek? sy bru RM17...jd bila lah sy plak nk cash-out yer....

ELL-JAY on June 3, 2010 at 9:27 AM said... [Reply]

dah lama la iman's umi..dekat sthn gak baru nak leh cash out

Zura on June 3, 2010 at 9:41 AM said... [Reply]

duit seringgit pun blm tentu ade org murah hati nk bg...

Mama Farra dan Faris on June 3, 2010 at 7:52 PM said... [Reply]

congrats...


suka suki pun dpt duit..........hhhuhu

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily