Thursday, June 3

Alhamdulillah!Lagi rezeki berblog

Sebelum ni entri ai pasal en nuffnang dah bagi izin kat ai tuk cash out earning..SetelahShout_Out setahun tunggu..pujuk rayu en nuff..akhirnya dia kasi jugak..Tu pasal earning nuffnang..Tapi hari ni ai nak citer pasal benda lain..Dekat setahun ai berblog guna hazlizahusaini.blogspot.com..Ai rasa cam dah berbaloi kerja-kerja ai selama  ni..Ai rasa terharu..terlebih semangat dan terrr….Ai tau..ai duk pulun seronok ni..mesti ada yang dah rasa seronok lagi awal dari ai kan..Ai pun tumpang hepi kat korang..Semalam kan ai ada cakap..ada lagi satu berita baik..Berita baiknya ialah………………






aisey..wat suspen plak…








jangan marah korang.. ;-)










macam la korang kesah kan…ok ai sambung cerita…








Ai dapat free domain dari sur7.net..wah sangat le baik hati dorang ni kasi free domain kat ai..jadi sekarang ni dorang dah jadi special sponsor ai le selain dari en nuffnang..Korang nak jugak ke free domain..cepat-cepat la grab..dorang kasi free untuk 100 domain je..korang leh pilih domain korang sendiri tapi pastikan ia available..Dan pastikan blog korang sentiasa aktif..cepat-cepat la gi register kat sur7.net untuk blogger campaign..Nanti lepas dah register..Dorang akan email ticket kat korang..Pastu korang tunggu le dorang review blog korang..Pastu nanti lepas dah review dorang akan email korang bagitau samaada korang berjaya atau tak untuk ditaja oleh dorang..Kalau korang dah berjaya..dalam masa tak sampai 10 minit korang dah leh setting domain baru korang tu kat blogger.com..Korang leh tengok domain baru ai www.lovejurnal.com. Ai setting semalam,dan jangan risau semua entri-entri,komen-komen akan sama macam url lama korang…
Thank you to Sur7.net

5 comments:

eT on June 3, 2010 at 12:02 PM said... [Reply]

wah..agak menarik bunyi nyer..hehe

.::WaNiE::. on June 3, 2010 at 12:52 PM said... [Reply]

waaa dah tukar lovejournal.com

tahniahhhh

Mario on June 3, 2010 at 4:45 PM said... [Reply]

uikkk...cayalah...

s h e e on June 4, 2010 at 9:06 AM said... [Reply]

walla...beshnyew...congratz...

husza on June 4, 2010 at 7:00 PM said... [Reply]

tahniah...

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily