Friday, May 28

Tips mendapat klik nuffnang yang tinggi

<Samsung i8, Samsung VLUU i8>Salam korang semua..semua orang termasuk ai mesti tengah syok bercuti kan.Tapi ai tetap nak kasi tip pasal  iklan nuffnang..yelahkan,kebayakan blogger kat malaysia hari ni mesti akan berdaftar dengan NUFFNANG kan.Bukan apa,sambil-sambil kita berchatting,berfacebook,berblogging dapat jugak income masuk dalam poket seluar kita kan..free-free jekan dapat duit..sapa tak nak kan..Jadi,kat sini ai ada satu tips untuk memudahkan reader blog korang untuk meng"klik" iklan NUFFNANG.
Caranya mudah saja,dan cara ini tidak menyalahi undang-undang geng nuffnang ok...jadi,xsalah kita mencubakan.
Iklan nuffnang ni ada 3 bahagian : header,sidebar,content
Tapi tips ni sesuai kita wat samaada pada header atau pada sidebar je yek..
Contohnya,korang nak memudahkan reader untuk klik pada iklan nuffnang di header
jadi :=
1)Login ke akaun blog korang
2)Klik dashboard –>Layout
3)Klik pada html iklan nuffnang korang
4)Kemudian add code ini betul-betul diatas iklan nuffnang korang
<div style="display:scroll;position:fixed;top:2px;
left:5px">
5)Dan add </div> pada penghujung iklan nuffnang korang.
Contohnya begini:
<div style="display:scroll;position:fixed;top:2px;
left:5px">
<!-- nuffnang -->
<script type="text/javascript">
nuffnang_bid = "090889jkjmji99ipd75b5628c0a8c10e1XXXX";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://synad2.nuffnang.com.my/k.js"></script>
<!-- nuffnang-->
</div>
6) Save html code korang
Selamat mencuba float nuffnang ads ni dan semoga earning nuffnang korang naik macam bukit..

5 comments:

mrs.JamaL on May 28, 2010 at 1:20 PM said... [Reply]

darling..memang macam tu ee.nuff ade di mane2

Wan Anie on May 28, 2010 at 2:36 PM said... [Reply]

betulke income nuff boleh naik ni... ni macam menggalakkan org tuk klik jer..

kalau bole nak cuba gak

kakyong on May 28, 2010 at 9:54 PM said... [Reply]

ohh.. boleh tambah kod cam tu yer...

Affan Ruslan on May 29, 2010 at 1:24 PM said... [Reply]

tq

Ahmad Zaki on July 11, 2010 at 6:38 PM said... [Reply]

terima kasih kerana perkongsian ini...

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily