Thursday, May 20

Terima kasih tak terhingga..

Pepagi ni..mood tengah baik…hati tengah riang..jiwa tengah tenang..nak kongsi ngan youall semua ai dapat penghargaan yang hampir-hampir membuatkan ai rasa nak menitis air mata jantan ai ni..

Sebab pertama..saya menang contest Teka Syiling dari Cik Puan Mimi blog..nak tau apa hadiahnyer…ni yang wat saya sangat teruja..sebuah novel..macam tak sabar plak ai nak baca novel tu..Tambah lagi koleksi novel ai..Terima Kasih CikPuanMimi sebab anjurkan contest yang sangat simple ni..lain kali wat lagi yek…Ada sapa-sapa nak wat contest hadih novel tak…Roger2 la kat saya..nak jugak sibukkan diri mencuba nasib..
Sebab Kedua..pagi2 tadi cek shoutbox..nampak msg dr Suffer8zine..nak tgk apa msg dia
suffer8zine TAHNIAH BLOG ANDA TERPILIH MENJADI BLOG PILIHAN HARI INI DI link
Apa lagi ai terus klik kat link itu..dan………….
wah besar nya gambar blog ai..siap letak kat slider img main page pulak tu..ai sangat terharu ok..sebab apa?you all nak tau..you all masuk le ke blog bro yang baik hati itu..Pastu you all cek..blog2 yang Suffer8zine dah review..ai tergolong dalam orang2 kerdil je..Tapi dia still review may blog…huhuhuhu…Tenkiu very much en suffer..jasa mu akan ku kenang sampai bila-bila…

Tenkiu semua kawan-kawan sebab support blog ai ni…tenkiu sangat-sangat…

5 comments:

.::WaNiE::. on May 20, 2010 at 9:22 AM said... [Reply]

good start for thursday :)

yan on May 20, 2010 at 9:33 AM said... [Reply]

congrate. happy for u :)

azieazah on May 20, 2010 at 9:53 AM said... [Reply]

Salam kenal.
Masuk thru blog BEN..

tumpang gumbiraaa!

sUfFeR8zInE on May 20, 2010 at 10:02 AM said... [Reply]

waduhhhh. lagi sekali ni, BLOG ANDA MMG TERBAEKK! :)

Nash on May 20, 2010 at 10:36 AM said... [Reply]

eh eh...air mata jantan?
huhu, konpius, laki ka wanita?

tahniah dapt terpilih jd blogger pilihan Suffer8zine

;P

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily