Wednesday, May 19

Tak tau tajuk..

Ai tak nak kerja hari ni..ai nak balik rumah..ai rindu kat harith..Sian harith..badan xsihat lagi..cirit lagi..walaupun dah tak muntah..tapi kadang-kadang still ada lagi tanda nak termuntah..badan pun masih suam-suam..nak kata panas pun tak,nak kata sejuk pun tak..Arini macam biasa dia tak nak pegi rumah pengasuh..Pastu ai minta ensuami ngan harith hantar ai gi keje..Harith dah suke sangat,sebab dapat ikut ibu gi kerja..Sian anak ibu..Tapi bila nak balik..dia nangis,tak nak balik..nak duduk dengan ibu..Aduss sayang..ibu tak mood le nak wat kerja..Ensuami cakap sepanjang jalan balik kerumah dia menangis..Siannya anak ibu..Ibu nak buat macam sayang..Ibu rasa cam nak terbang balik jer ke rumah..Maafkan ibu sayang,sebab buatkan sayang menangis..Maaf ayang sayang sebab buatkan sayang susah hati pasal adik..Ya Allah,kau permudahkanlah urusan kami.Amin.

3 comments:

..nOj.. on May 19, 2010 at 11:07 AM said... [Reply]

lorr ciannye bile terpakse tinggal budak2 tecik sbb nk pg keje. sobsob. sedey plak

Matt on May 19, 2010 at 12:32 PM said... [Reply]

time ni lah nak train suami jd babysitter lak, aku rasa tugas itu amat mencabar bg seorg lelaki :)

!♥!QiSt!♥!! on May 19, 2010 at 12:50 PM said... [Reply]

i noew how it feel :(

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily