Wednesday, May 19

TAG dari Mama Linda

1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

agaknya konfem kena masuk spital..isy2..tak sanggup..

2). 6 orang di hati anda?

ensuami,harith,mak ayah,mak abah,kakak2ku,abang2ku,adik2ku..terlebehh sudah..

3). Anda rasa anda comel?

dah semakin comel skang ni..mcm teddy bear..(tak buleh layan)

4). Single or taken?

dah kena sambaq dek ensuami..

5). Blog yang anda suka?

blog2 yang ada dalam senarai bloglist,yang dalam follower dan yang selalu lepak kat shoutbox..suke bangatttttt…

6). adakah bilik anda kemas setiap hari?

setiap hari?tak penah pun…paling lm 3 jam..pastu tunggang langgang…

7) Lagu terakhir yang anda dengar?

tak tau tajuk..layan jer..

8). Last text message?

dengan  kaklang..cerita pasal novel air mata…dah xsabaq nk nangis la tu…

9). Last phone call?

ensuami..ngadu harith asyik nangis..

10). Hari terakhir anda menangis?

tak ingat(ayat cover) wakakkakkakka…malu arr nak pecah rahsia…

11). List lima color favorite anda?

green, white, pink, black,blue

12). Orang terakhir anda ber-YM?

my best BFF..za,aida,linda

13). Game paling anda suka?

mafia wars(jom add ai..hahahhhaha)

14). Adakah anda peminat MCR?

sangat tidak minat…hahaahhaha…

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?

best,sebab ada orang ingat kat aiii…tenkiiu linda

16). Anda rasa tag ini best?

mavelessssss…..

Tag lagi 10 orang

1) Oya

2)Qist

3) Spek Pink

4) Blur

5) Dr Cinta

6) UmmiRos

7) Qellissa

8) Qamarguyz

9) Matt

10) Naddy

Sahabat-sahabat ku..jangan ngelat yer…jawab soalan2 exam kat atas tu…;-)

dan terima kasih sangat kepada BFF ai linda..hepi besday dear.

8 comments:

Matt on May 19, 2010 at 1:43 PM said... [Reply]

hehe thanks, tapi aku dah buat ari tu, kalo nak baca kat sini ya ;) http://leoparduslynx.blogspot.com/2010/05/tag-team-ini-bukan-gusti-part-i.html

qellissa on May 19, 2010 at 1:56 PM said... [Reply]

thanks for the tag.. tp i pown da buat juga tag ni ....=)

♥ Love Journal ♥ on May 19, 2010 at 1:57 PM said... [Reply]

ala...apsal semua orang dah advance :-(

.::WaNiE::. on May 19, 2010 at 3:20 PM said... [Reply]

Peminat MW?? LOL level berapa !!!

♥ Love Journal ♥ on May 19, 2010 at 3:24 PM said... [Reply]

baru level 65 le wanie..minat jugak ker...hehheeh

Cik Norfa on May 19, 2010 at 5:41 PM said... [Reply]

gagahnya menjawab tag...kalau ade yg tag aku, gerenti makan masa berminggu utk ku balas balik. huhuhu

Ummiross on May 19, 2010 at 8:22 PM said... [Reply]

hehe ummiross nak ngelat,time bljr tag mengtag ni dulu cikgu pegi perang,bljr x sempat habis, ya ampuuun bu...

NARDtheNERD on May 23, 2010 at 10:50 AM said... [Reply]

sis..baru igt nak buat..bila bace soalan..baru perasan dah penah buat..thanks sis..=)

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily