Thursday, May 20

Tag dari cik adik manis Zhahidhah

Hari ni ai nak langsaikan hutang ai kat Zhahidhah..dan berape hari berhutang..xbaek kan hutang ngn orang lelama..

Tenkiu Zhahidhah sebab kasi tagging-tagging ni kat ai..Korang tak nak kenal ker ngan cik adik manis ni..cute mute tau…masih muda belia..(ai pun muda belia juger)

Ai suka baca entri-entri kat blog dia..sebab? hasil tulisannya sangat le simple..ayat remaja2 riang abad 21..sangat suke..sebab?……………………… saya pun leh belajaq ayat-ayat cmtu..saya suka ayat2 cmtu sebab?……………………….terasa macam hepi go lucky bila dapat tulis ayat-ayat cmtu,kalau baca lagi ler terasa macam kembali muda……....Apalagi…jom la jawab sesama kita soalan exam ini tag ini..

1. Apa tindakan anda bila dengar bunyi kilat dan petir?
- istighfar byk2,pastu off semua tv,pc,tenet bagai…berwaspada kan tak rugi..tak gitu??? 

2. Reaksi anda bila ada orang mengutuk anda?
- wat muka seposen..hahahahahaha..konfem org tu lg hangin…

3. Reaksi anda bila terjumpa dengan artis kegemaran anda?
- wat tak tau jer..malas nk kasi dia rs glamer..(ayat jeles)
 
4. maxis or celcom. which one ur refer?
kalau guna dua-dua boleh tak….hahhaha..saya prefer dua2..(xjwb soalan)

5. nyatakn 3 bad habit anda.
kalau tnya sendiri tuan badan..cnfem tuan badan ckp takde bad habit…kekkekkeeke…

6. Apa yang akan anda lakukan jika org lain sibuk mengenai hal anda.
-wahhhh..sangat suka….mesti dia ada sedikit kejelesan kat ai

7. Adakah anda mempunyai ramai peminat?
-ramai..dalam email inbox ai hari2 ada org email ajak jumpa wat bisnes MLM..heheheheheh

8. Apa reaksi anda bila terkentut kuat/busuk di khalayak ramai?
-kalau la ai putih melepak mcm zizie,cnfirm mrh mnyala mcm biji saga…nasib baik ai gelap…kwang…kwang…kredit kat kulit ai…leh wat dunno jer…


RANDOM QUESTION ABOUT YOUR RELATIONSHIP
1. State the date u have declared with ur first couple?
- ni kalau kasi tau kena pos hadiah yek…declare on my besday..aisey..gile glamer la plak

 
2. Adakah anda akan terus berhubung dengan bf/gf anda sekiranya clash?
-tak pernah clash pun..dh sebumbung…sebantal..sepinggan..

3. Apa yang akan anda lakukan sekiranya merindui bf/gf anda?
-tutttttttttttttttttttttttttttt..

4. Adakah anda mempercayai bf/gf anda seratus peratus?
- susah la guna peratus..xpandai mate…hehehehhe


5. How ur first date with ur first couple?
- lawan mengenyih kat stesyen bas ;-)


6. Adakah anda rasa bf/gf anda pandai memujuk?
-pandai kotttt…..

7. Apa reaksi && tindakan anda bila bf/gf anda menghabiskan kredit utk org lain?
-siapa orang lain itew……….gunung berapi nk meletus


8. What are u going 2 do if ur besties have a relation with ur ex?
-tak tau ler…

9. Adakah anda menelefon bf/gf anda bila disuruh?
-tak payah suruh..hehhehhehe….


10. Apakah reaksi anda bila bf/gf anda masih berhubungan dengan ex mereka?
-wahhhhhhhhhhhhhhh..qrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

- cokiecokie
-aliahwafa
- honeyz
- ezny
- MiszMaryAne

selesai sudah…pada yang bertuah tu..jangan ngelat yek..wajib jawab..kalau tak..tak dpt score A++++ ;-)

2 comments:

Eizny Ejan on May 20, 2010 at 12:20 PM said... [Reply]

ouhh kat cni...hehe dlm proses mnjawab... =)

~zhAheIn zHa~ on May 20, 2010 at 12:57 PM said... [Reply]

hahahahhahaahha. u welkam akak santek. hihi. :p
amboi.. puji lelebih nmpk. hikhik. ^^

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily