Friday, May 28

Pergilah Air Mata

Ai dapat novel baru Pergilah Air Mata by Hanni Ramsul..ensuami tolong belikan..setelah segala jenis rayuan dikeluarkan..hehhehhe..Masa ai start pegang buku tu,en suami buat-buat sembang ngan anak ai..”Adik,dalam masa 3 hari mesti ibu dh habis baca buku ni”..Ai dengar tapi ai gelak jer..sebab dalam hati ai kate”malam ni jugak habis baca sayang oiiii”

Ai start je baca buku tu..terus dah tak wat kerja lain..exceli malas nk wat kerja lain..konon tak nak hilang kosentrasi feeling-feeling segala la..dan ensuami marah sebab tengok ai pulun semacam je baca novel tu..mana taknyer..kul 4 pagi baru ai tido semata-mata nak habis kan cite tu…tapi ai tau..ensuami marah-marah sayang je tu…novel tu sedih weh..memang berjaya le merembeskan air mata ngn air hidung ai ni..pandai cik hanni ramsul ni bermain ngn perasaan ai kan..ai sebenarnya dah baca novel ni tahun lepas..tapi online punya la..kat blog hanni..tapi takdak ending..dia saja stop sebab nak kuarkan buku..Ai suka la citer ni sebab hepi ending..kalau sad ending ai malas nak layan..kang mood ai pun sekali ikut sad sad je..

0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily