Monday, May 24

Lelaki dan pink!

Apsal orang lelaki kalau pakai pink,confem kena kutuk ngn kawan-kwan dorang..”lembut la,macam nyah la”..apsal yek…ai confius betui la.apsal nak kena kutuk camtu plak..setahu ai kan..warna pink ni salah satu warna kegemaran Baginda Rasullah..yang kita duk kata lelaki tak sesuai ngan kaler pink tu semua idea2 dari barat tu..apsal kita nak ikut baratkan?..ai kalau tengok lelaki pakai pink kaler..nmpak ceria jer..nmpak suka jer…kalau pun korang tak suka kaler pink..jangan le kutuk orang lain yang suka pink..suka2 je yek nak kutuk2 orang..ai tak benarkan k,sebab ai pun suka pink ;-)

19 comments:

IMAN'S UMI on May 24, 2010 at 9:31 AM said... [Reply]

I pn suka pink apa, ok je klu laki pakai pink, tgk Zizan Nin pakai kemeja Pink nmpk smart je...tp x suka org yg terlalu taksub dgn kaler pink smpi org lain pakai pink dia plak x puas ati (Adakah pink dicipta utk awk sorg je kt dunia ni?)

A D I A on May 24, 2010 at 9:35 AM said... [Reply]

i rasa ok je laki pakai pink, cam kemeja light pink pakai gi ofis. jgn shocking pin dah la.

jenuh pujuk my husband kai pink dia tamau. last2 dia kai gak la tshirt pink i belikan.

♥ Love Journal ♥ on May 24, 2010 at 9:37 AM said... [Reply]

ade ker yang terlalu taksub ngn kaler pink..kalu pun taksub xyah le kan samapi nak wat bg orang lain sakit hati ;-)

nisyaheartz on May 24, 2010 at 9:42 AM said... [Reply]

pink ok je ngan lelaki. kawan sya lelaki ade je minat pink :)

ardinihumaira on May 24, 2010 at 9:56 AM said... [Reply]

dni suka tengok lelaki pakai pink. sweet... cik abang dni pon suka pink tapi bukannnya nyah. hehe.. okay je laki pakai pink...

.::WaNiE::. on May 24, 2010 at 10:11 AM said... [Reply]

husband wani ada baju pink..cantik lah

Lovely Bella on May 24, 2010 at 10:21 AM said... [Reply]

sukeee sgt pink... nice blog.. waa... follow kamu laa! :)

Mira MingMing on May 24, 2010 at 10:33 AM said... [Reply]

btol2!pink bukan tok pompuan je..sy pon suke laki pakai pink..sgt comellllll...!hehe..skrg mmg org suke pike negatif pasal pink..like terlalu feminin n lembut n dorang geli tengok.who cares?sukati kitalah kan..tak kacau idup orang pon..

IMAN'S UMI on May 24, 2010 at 10:34 AM said... [Reply]

Ada...ni peristiwa berlaku ms sy study dlu, 1 of my friend jgk, tp nyampah btl, sy ada sehelai kurung pink, pakai aritu dia tgk n ckp ala..., ni kaler i, nape u pakai kaler ni? (lbh krg dialog aritu)...ha, x ke ayatnya mcm kaler tu dia sorg yg punya?

♥ Love Journal ♥ on May 24, 2010 at 10:40 AM said... [Reply]

la...kerek la plak cmtu..cmtu punya org pun ada kt dunia ni yek..

ezy eizyanie on May 24, 2010 at 11:03 AM said... [Reply]

yup setuju dengan kamu~
ok je pown lelaki pkai pink~
kan?
kan?
tq dtg blog ezy~

merahitujambu on May 24, 2010 at 11:06 AM said... [Reply]

lelaki dan pink??tapi skang ramai dh laki berani pakai pink..

suke pink.=)

princeduyong on May 24, 2010 at 11:14 AM said... [Reply]

pink??? oh tidak....

bdk_SkemA on May 24, 2010 at 12:57 PM said... [Reply]

salam ziarah...


pink tu cool ape?????pink the best..haha

Awan on May 24, 2010 at 1:04 PM said... [Reply]

kdg2 saya suka pink,
apalagi di kolab kan dgn warna black,

yeahh, like this blog,
its look cute,

ROCK..!!!!

Mommyyus on May 24, 2010 at 1:05 PM said... [Reply]

saye selalu carikan husband i baju pink tau. nyah ke..? siap belikan my father in lawa kaler pink lagi. ok je..

cikidong on May 24, 2010 at 4:49 PM said... [Reply]

pink ni menaikkan nafsu nyahh!!! hihihihhi

rossoneri on May 25, 2010 at 12:19 PM said... [Reply]

mungkin sbb dalam pemikiran budaya kita dah set sejak kecik lagi kita pakaikan baby kita warna pink/merah utk babygirl, warna biru utk babyboy.. tapi,kebanyakan budak lelaki yang pakai pink kena kutuk gila2,sbb lelaki tu mmg xsesuai pakai pink sbb kulit dia gelap..hahahahah..

mffzone on June 1, 2010 at 5:27 PM said... [Reply]

salam

tok lah kwn suka sgt warna PINK tp kena sesuaikan dgn suasana. Klu nak pi tgk konsert takkan nak pki PINK KOT. Lelaki klu pki PINK kira lelaki brani la tu

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily