Sunday, May 30

Layan mentor jap

Esok dah hari isnin..maknanya nak kena set mood untuk kerja la plak..cuti 3 hari ni wat ai hilang mood nak kerja..buat ai hilang mood nak berurusan ngan client-client yang sangat banyak songeh tu..tapi apa nak buat..dorang kan client..ai kena je lah tahan telinga ni dengar apa yang dorang duk pot pet tu..
Malam ni layan mentor jap kat tv3..tengok kumpulan B punya performance..agak-agak result boleh lawan ngan kumpulan A tak..Ai rasa ai suke semua budak-budak dalam mentor ni..dorang semua ada talent sendiri..Pastu seronok duk tengok mentor-mentor tu duk gaduh-gaduh mulut..ingat zaman ai sekolah rendah dulu..selalu la duk gaduh-gaduh camtu ngan kawan-kawan kelas..
Harith pun dah lena diulit bantal peluk nya..penat sangat la tu..main tak hengat kat kampung hari tu..

5 comments:

iqbalsyarie on May 30, 2010 at 10:59 PM said... [Reply]

esok kerja baik-baik~

milimilo on May 31, 2010 at 8:51 AM said... [Reply]

setakat ni belum penah tgok mentor live kat tv.tgok kt youtube je.ila n nani cm best :B

.::WaNiE::. on May 31, 2010 at 9:07 AM said... [Reply]

mentor yg kali ni selalu miss

previously punye rajin tengok sbb mentor ni talent dorg lg bagus2

nuriz on May 31, 2010 at 10:49 AM said... [Reply]

dlm mentor ni ada 2 beradik lagi..baru tahu hehe, sedap sedap je suara

♥ Love Journal ♥ on May 31, 2010 at 11:02 AM said... [Reply]

itu la..br tau semalam dorg ni adik beradik..

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily