Friday, May 28

Korang suka tak jadi blogger?

Kalau tanya ai..ai jawab suka sebab nya banyak..dan sebab-sebab ai tu..ai rasa sama je macam sebab-sebab korang..bila kita berblogging ni..secara tak langsung kita leh kenal kawan baru..tau pasal aktiviti dia..pasal anak-anak dia..pasal kerja dia..pasal kawan-kawan dia..Korang tak rasa ke..bila kita dah tau semua pasal tu..kita sebenarnya dah rapat…kita sebenarnya dah take care each other..kita sebenarnya dah macam best friend..kadang-kadang dalam tak sedar kita dah membantu kawan-kawan kita tambah side income dia..Tak ker mulia kerja kita ni ? memanjangkan silaturrahim..melapangkan dada kawan-kawan..saling ingat mengingati..saling perturunkan ilmu didada..serius ai cakap..ai sangat suke blogging…Korang pun kan?

2 comments:

kakyong on May 28, 2010 at 9:40 PM said... [Reply]

leeza,
I love blogging very very MUCH..
kalo boleh nak ziarah ke semua blog kwan2 yg ade dlm list.. cuma masa jer..

Amieynna Amin on May 28, 2010 at 11:29 PM said... [Reply]

saya suke menulis..
of coz i love blogging..

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily