Monday, May 31

Keputusan Exam SPA Gred 41

Saje nak maklum kan kat sape-sape yang dah ambik exam SPA Gred 41 10 April hari tu..Resultnya dah kuar..Korang boleh cek kat sini atau pergi kat SPA web site sini.Sedih la..ai failed exam tu..Ai minta pegawai siasatan..Bila la ai nak dapat kerja ngn gomen ni…

Keputusan Tuan/Puan dalam Peperiksaan Khas Memasuki Perkhidmatan Awam Gred 41 yang telah diadakan pada 10/04/2010 bagi jawatan yang dipohon adalah seperti berikut :

 

Bil.                       Jawatan                                      Keputusan

1                         PEGAWAI SIASATAN GRED P41        GAGAL

13 comments:

Miss Izah Mohamed on May 31, 2010 at 9:28 PM said... [Reply]

hhehe same goes to me..
xpelah.. try lagi nextime..

1st trial mmg slalu cmtu.. eehhee

M a W a D D a H on May 31, 2010 at 9:30 PM said... [Reply]

ala...xpe..leh cuba lagi..actually adah gagal gak...hehe

@juera on May 31, 2010 at 10:05 PM said... [Reply]

cuba lg next time..byk2 kali cuba insyaallah..ada la tu rezkinya nnti..^_______^

iqbalsyarie on June 1, 2010 at 7:11 AM said... [Reply]

wah..takpew..ada hikmah tuu..cuba lg lain kali kak!

syalinda johari on June 1, 2010 at 8:55 AM said... [Reply]

cuba lagi lain kali..

caliph shuriken on June 1, 2010 at 9:27 AM said... [Reply]

result sy pun mcm kt atas jgak..
tggu Nov ni if dpt pluang dipanggil utk exam lg :p

Anonymous said... [Reply]

sy lulus..Alhamduliilah

.::WaNiE::. on June 1, 2010 at 11:01 AM said... [Reply]

hihihi cuba lagi

Myzul on June 1, 2010 at 11:44 AM said... [Reply]

jgn putus asa. try n try lg smpai boleh. rezeki 2 bila2 masa jer Allah nak bagi. yg penting usaha selalu n jgn putus asa.

Aku Memang BeGiNi on June 1, 2010 at 11:47 AM said... [Reply]

saye pon gagal, it ok, dun give up

IMAN'S UMI on June 1, 2010 at 11:56 AM said... [Reply]

Me too...nk tnya anon kt atas tu, lulus ape tips nya...kongsi je la ngan kami ni.

faizz on June 1, 2010 at 2:27 PM said... [Reply]

jangan berhenti mencuba...

✿Liyana✿ on June 2, 2010 at 2:23 PM said... [Reply]

jgn mudah putus asa..
rezeki pasti ada di mana-mana. ^^

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily