Tuesday, May 11

Kelam kabut…

Hari ni dah selasa..saya sedikit kelam kabut..Harith buat hal tak nak pergi rumah pengasuh.Jenuh dipujuk,akhirnya minta didukung pergi ke rumah ibu ani(pengasuh aka ibu kedua si harith).
Sampai office,ada masalah pula..system modul saya problem pula..tak boleh nak syncronise database sql dengan xbase pula.Sebelum ni try ok jew..Saya dah tersangat fening campur ketaq tangan2 ni sebab this week ada demo untuk system ni.Boleh kew saya siapkan ni.
aii..apsal la dorang minta demo system window based tapi nak link pay dalam web based..ai fening2..Harap2 saya dapat setlekan before demo..

3 comments:

o kambeng hitam o on May 11, 2010 at 9:55 AM said... [Reply]

tarik nafas dlm2, boleh punya :)

lynda_hani on May 11, 2010 at 10:57 AM said... [Reply]

salam perkenalan. nice blog byk info2 menarik dan berguna. kita tukar link jom

Mama Hanim on May 11, 2010 at 11:30 AM said... [Reply]

relaks ok.. be cool, sempat lg tu mesti boleh settle lah..

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily