Tuesday, May 18

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI

header 1

1 ) Header BEN ASHAARI BLOG – done


2) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ... - done

Nama samaran saya : Leeza

Nama blog saya : Love Journal of HazlizaHusaini’S Family

Latar Belakang Blog :Blog saya ni lahir pada May 2009. Blog saya ni sangat caca merba..semua yang saya rasa saya nak tulis..saya nk wat entri..saya akan taip kat sini..Kebanyakan nya mesti la pasal kisah-kisah parent,anak-anak,rumahtangga,hobi dan kadang-kdang ada juga saya bercerita pasal blog tutorial..Tu pun kalau ada yang bertanya..Kalau tak dak yang bertanya,saya tak wat sebab nyer…saya pun masih lagi belajaq bab-ba blogging ni..Kalau ada yang nak tips-tips dalam rumahtangga,sangat senang nk cari tips cam ni kat blog saya..sebab saya suka letak tips camni,untuk diri saya dan untuk semua kawan-kawan blogger..Saya sangat berharap en ben boleh jelajah blog saya..so dapat la saya nak improve sikit blog saya nanti..Ape lagi yek…rasa cam dah teramat panjang ni..harap diterime yer en ben..;-)


3) Dari mana anda tau mengenai Segmen ini - done

Sesi jelajah ke blog en ben ;-)

 

6 comments:

Amieynna Amin on May 18, 2010 at 6:30 PM said... [Reply]

nak join gak...

♥ Love Journal ♥ on May 18, 2010 at 6:49 PM said... [Reply]

Jom kita pakat-pakat join ramai-ramai ;-)

Mario on May 18, 2010 at 10:40 PM said... [Reply]

gud luck...semoga diterjah...hhehe

syue on May 19, 2010 at 12:30 AM said... [Reply]

good luck kak :) semoga diterjah, zassss =)

kakyong on May 19, 2010 at 1:43 AM said... [Reply]

ada lagi jelajah terbaru ker...

Mia Liana on May 19, 2010 at 2:27 PM said... [Reply]

hmm bestnya... ben tuh kan glamour...

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily