Tuesday, June 8

Giveaway for you ;-)

Macam yang ai janjikan semalam..arini ai nak wat giveaway..
Giveaway ni start dari 25 May 2010 – 08 June 2010..
Syarat-syarat nya simple jer..mesti la seorang blogger..tu saje..
kalau nak jadi folower blog ai pun tak pe..tak nak jadi pun tak pe..Tapi kalau you all follow terima kasih sangat-sangat yek..
Hadiahnya satu watermark untuk 5 yang bertuah..korang boleh pilih watermark mana yang korang suka..Pemilihan yang bertuah..en random yang akan tolong pilih..Ai akan umumkan pemenang pada 13 June 2010.
12345    
Korang cuma perlu komen kat entri ni ikut format ni..
Nama Blog :
Url Blog :
Picture :
Perkataan yang nak ditulis :
Kaler perkataan yang nak ditulis :
Cth :
Nama Blog : LoveJournal
Url Blog : hazlizahusaini.blogspot.com
Picture : wtmr09
Perkataan yang nak ditulis : atas – hazlizahusaini , bawah – blogspot dot com , tengah all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas – pink ,bawah – biru , tengah - hitam

50 comments:

bspotgurl on May 25, 2010 at 9:25 AM said... [Reply]

all the best yea

::Mamalyna:: on May 25, 2010 at 9:26 AM said... [Reply]

SALAM LIZA, nak join..

Nama Blog : Its My Love Stories & My Family & My Life

Url Blog : http://zanmyly.blogspot.com

Picture : wtmr09

Perkataan yang nak ditulis : atas – MamaLyna, bawah – blogspot dot com , tengah all rights reserved

Kaler perkataan yang nak ditulis : semuanya kaler hitam

tq liza...

Amieynna Amin on May 25, 2010 at 10:01 AM said... [Reply]

Salam kak..

Nama Blog : Hopes is Harapan

Url : http://amieynnaamin.blogspot.com

Picture : wtmr09

Yg nak ditulis : atas - amieynnaamin
tengah : all rights reserved
bawah : blogspot dot com

nak sume kaler itam k..
thanks kak.
hopefully menang..
hehehe

ummiaqeef on May 25, 2010 at 10:04 AM said... [Reply]

Nama Blog : a piece of my life

Url Blog : http://ummiaqeef.blogspot.com/

Picture : wtmr06

Perkataan yang nak ditulis : atas - ummiaqeef, bawah - blogspot dot com, tengah - all rights reserved

Kaler perkataan yang nak ditulis : semua itam

kakngah on May 25, 2010 at 11:34 AM said... [Reply]

Nama Blog : a cup of life a barrel of luv

Url Blog : http://aslindaa.blogspot.com/

Picture : wtmr01

Perkataan yang nak ditulis :
atas - aslindaa.blogspot.com
bawah - all rights reserved

Hidayah Ismawi on May 25, 2010 at 12:14 PM said... [Reply]

wow! so nice of you to offer something like this..especially for new bloggers like me..

Nama blog: One Day at a Time

URL:http://thehidayahstory.blogspot.com/

Picture: wtmr01

Words: (up)thehidayahstory.blogspot.com
(down) all rights reserved
colour- as illustrated in example

do come and visit my blog, if you like what you see, then I would be happy and honoured to paste your watermark there.. :)

kakyong on May 25, 2010 at 1:21 PM said... [Reply]

nak join juga..

Nama blog : kakyong dot com
url : http://www.kakyong.com
picture :wtmr08
perkataan yg nak di tulis : atas - kakyong dot com; tengah - 2010; bawah - all right reserved
warna : biru (electric blue) - spt warna font di header blog kakyong dot com

Zura on May 25, 2010 at 1:43 PM said... [Reply]

nk try..

Nama blog : Merry Go Round
URL : http://zura-merrygoround.blogspot.com
Picture : wtmrk05
Perkataan ; atas-merrygoround, tgh-all right reserved, bawah-blogspot.com
colour : purple & grey..

tq

sophie on May 25, 2010 at 2:02 PM said... [Reply]

Salam kak. Nak cuba.

Nama blog:sophie's side of story
URL : http://sophiemokochi.blogspot.com
picture:wtrmrk09
perkataan:atas:sophiemokochi
tengah:all right reserved
bawah:blogspot.com
warna: Pink dan hitam

chugie on May 25, 2010 at 2:52 PM said... [Reply]

Nama Blog : Iezmierah
Url Blog : http://iezmierah.blogspot.com
Picture : WTMR05
Perkataan yang nak ditulis : Iezmierah's blogspot
Kaler perkataan yang nak ditulis : RED & GREY

Momma Mia on May 25, 2010 at 2:58 PM said... [Reply]

Nama Blog : Miakididdles
Url Blog : http://alinalan.blogspot.com/
Picture : wtmr01
Perkataan yang nak ditulis :
atas - alinalan.blogspot.com
bawah - all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : hitam/putih

Terima kasih

Salmia on May 25, 2010 at 3:52 PM said... [Reply]

wah.. menarik giveaway ni..
nak join la.

Nama Blog :Salmia Punya Pasal
Url Blog :http://salmiahehehe.blogspot.com/
Picture : wtmr08
Perkataan yang nak ditulis :
atas- Salmia Punya Pasal
tengah- logo love
bawah- copyright reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : greyscale

mohd sasuke on May 25, 2010 at 4:02 PM said... [Reply]

Nama Blog : caerwhizz.net
Url Blog : http://caersasuke.blogspot.com/
Picture : wtmr08
Perkataan yang nak ditulis :
atas - caerwhizz.net
tengah - 2010
bawah - follow my entry
Kaler perkataan yang nak ditulis : biru dan strok hitam

zai kulim on May 25, 2010 at 4:44 PM said... [Reply]

Nama Blog : zaikulim
Url Blog : zaikulim.blogspot.com
Picture : wtmr04
Perkataan yang nak ditulis : atas – zaikulim , bawah – blogspot dot com , tengah all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas – pink ,bawah – biru , tengah - hitam

diba^pening on May 25, 2010 at 5:37 PM said... [Reply]

join ni...

Nama Blog : The Love That We Build Together
Url Blog : http://dibasayangshahril.blogspot.com
Picture :wtmr06
Perkataan yang nak ditulis : atas - diba pening, bawah - all rights reserved, tengah - copyright reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas - ijau pekat, bawah - ijau cair, tengah - hitam pekat

Cik AdiLa on May 25, 2010 at 11:18 PM said... [Reply]

salam..nak join jugak nih...hehe

Nama Blog : stokin_basah
Url Blog : http://masihbelomsempurna.blogspot.com/
Picture : wtmr07

Perkataan yang nak ditulis :
atas - masihbelomsempurna
tengah - stokin_basah
bawah - all rights reserved

Kaler perkataan yang nak ditulis :
biru/cyan/texois/kelabu

smiles to the world on May 26, 2010 at 12:53 PM said... [Reply]

salam..giveaway yg mnearik ni..nk join gak ye..

Nama Blog : smiles to the world
Url Blog : smilestotheworld.blogspot.com
Picture : wtmr09
Perkataan yang nak ditulis : atas – smilestotheworld , bawah – blogspot dot com , tengah all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas – pink ,bawah – hijau , tengah - hitam

:)

ctnurkhijah on May 26, 2010 at 12:55 PM said... [Reply]

salam kenal, ct join jugak

Nama Blog : Naufal N Nureen
Url Blog : http://Naufalnnureen.blogspot.com/
Picture : wtmr09

Perkataan yang nak ditulis :
atas - Naufal N Nureen
tengah - all rights reserved
bawah - blogspot dot com

Kaler perkataan yang nak ditulis :
atas dan bawah :oren
tengah:hitam

Mia Liana on May 26, 2010 at 1:50 PM said... [Reply]

nak join juga... senyum-senyumlah selalu...

Nama Blog : Smile..Smile..Smile..
Url Blog : mialianas.blogspot.com
Picture : wtmr08
Perkataan yang nak ditulis : atas – mialianas.blogspot.com , bawah – all rights reserved , tengah - Smile..
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas – grey,bawah – grey, tengah - pink

tiefazatie on May 26, 2010 at 4:11 PM said... [Reply]

salam..ifa nk join juga la..=)

Nama Blog : .tiefazatie personal life.
Url Blog : tiefazatie.blogspot.com
Picture : wtmr09
Perkataan yang nak ditulis : atas – tiefazatie , bawah – blogspot dot com , tengah - all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas – pink ,bawah – pink , tengah - hitam

cicakgirl on May 26, 2010 at 4:46 PM said... [Reply]

Assalamualaikum ;)
saya nak sertai juga ;)

Nama Blog : Tak ada apa-apa
Url Blog : http://cicakgirls.blogspot.com
Picture : wtmr06
Perkataan yang nak ditulis :atas - cicakgirls.blogspot.com, bawah - blogspot dot com, tengah - all right reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas - hijau, bawah - kelabu, tengah - kelabu

Nuur Izzati on May 26, 2010 at 5:49 PM said... [Reply]

Wahh, ini menyeronokkan. Maka saya ingin join juga :)

Nama Blog : dulcetDIARY
Url Blog : http://zatyezani.blogspot.com
Picture : wtmrk05
Perkataan yang nak ditulis : atas - zatyezani.blogspot.com, bawah - fly fly and keep high, tengah - dulcetDIARY
Warna perkataan yang nak ditulis : seperti yang terdapat pada wtmrk05

terima kasih! :)

zaza on May 26, 2010 at 8:55 PM said... [Reply]

salam kak..nak cubala, x pernah join lg GA nie..

Nama Blog: Zazalimiey
Url Blog: http://zazalimiey.blogspot.com
Picture: wtmr09
Perkataan yang nak ditulis:
atas-zazalimiey
tengah- Senyuman itu lukisan rahsia hati
bawah-blogspot.com
Warna perkataan yang nak ditulis:
perkataan zazalimiey-pink
perkataan senyuman itu lukisan rahsia hati-hijau
perkataan blogspot.com-pink
background-hitam

harap betul cara zaza taip..TQ

mrs.JamaL on May 26, 2010 at 10:22 PM said... [Reply]

hye ni lain dari yang len...kalu dapat msti best kan...
nak try la...

Nama Blog : Mrs JamaL

Url Blog : http://inibelogakutau.blogspot.com

Picture : wtmr04

Perkataan yang nak ditulis : atas – Mrs jamaL bawah – http://inibelogakutau.blogspot dot com , tengah all rights reserved

Kaler perkataan yang nak ditulis :sumer itam..backround pink buleh...

tenkiu dear..

iqbalsyarie on May 27, 2010 at 1:51 AM said... [Reply]

hehehe...saya rasa sy tak cukup layak dan tak cukuf kretif..jd saya jd pemerhati aje la.hehehe

azieazah on May 27, 2010 at 6:53 AM said... [Reply]

Salam. Selama ni jadi follower yg silent reader jer. Nak try leh?

Nama blog: azieazah-aa.blogspot.com

url blog: http://azieazah-aa.blogspot.com

Picture: wtmr09

Perkataan yang nak ditulis:atas - azieazah. bawah - azieazah-aa.blogspot.com. tengah - all rights reserved
Warna perkataan: semua PURPLE solid, perkataan tengah shadow as sample.

Terimakasihhhh..

maCy on May 27, 2010 at 8:34 AM said... [Reply]

Nama Blog : Aku, Kau & Mereka
Url Blog : http://cahaya-humaira.blogspot.com/
Picture : wtmr09
Perkataan yang nak ditulis : atas- cahaya-humaira. bawah- blogspotdotcom tengah- Aku, Kau & Mereka
Kaler perkataan yang nak ditulis : semua grey cam sample, tengah merah

thanks :D

bella on May 29, 2010 at 2:34 PM said... [Reply]

hye kak (: new here. (:

Nama blog:♥ ♥ cik bella ♥ ♥
URL : http://mulottakretisenyap.blogspot.com/
picture:wtrmrk09
perkataan:atas:mulottakretisenyap
tengah:all right reserved
bawah:blogspot.com
warna: Pink

faizz on May 31, 2010 at 11:45 AM said... [Reply]

akum...sy dah follow n link agak baru juga..

Nama blog: S.W.E.E.T.H.A.N.I
URL: http://sweet-hani.blogspot.com
Picture: wtmrk 5
Perkataan atas: S.W.E.E.T.H.A.N.I
tengah:all right reserved
bawah:blogspot.com
Warna: Kombinasi hijau

Mamamya on May 31, 2010 at 3:44 PM said... [Reply]

salam...saya dah lama follow blog nie...sajer nak m'cuaba nasib....

nama blog : ~kaudihatiku~
URL :http://damyakaudihatiku.blogspot.com/
picture: wtmr02
perkataan atas : damyakaudihatiku
tengah : blogspot.com
bawah :all right reserved
warna : pink terang...

terima kasih....

Azizul Luqman on May 31, 2010 at 4:17 PM said... [Reply]

nmpk cam cantik.,
tp xpe lah ye.,
:)

wanzi on May 31, 2010 at 5:08 PM said... [Reply]

Atas nasib jer, kalau admin murah hati bagi ler... kot2 dapat peluang nanti...

Nama Blog :realwanda
Url Blog :http://realwanda.blogspot.com/
Picture :wtmr02
Perkataan yang nak ditulis :atas - realwanda.blogspot.com
bawah - all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis :atas – biru ,bawah – hitam , tengah - hitam

cik botoX on May 31, 2010 at 5:38 PM said... [Reply]

salam..nak join jugak..=)

Nama Blog :kau, aku dan mereka...
Url Blog : cekgumath.blogspot.com
Picture :wtmr07
Perkataan yang nak ditulis :atas - cekgumath.blogspot.com
tengah- dyLa
bawah - all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis :kombinasi merah dan putih

tq akak..=)

zana^as on May 31, 2010 at 6:06 PM said... [Reply]

salam zana nk join gak...

nama blog: ~puteriashazana~
url blog: http://puteriashazana.blogspot.com/
picture: wtmr09
perkataan yg nk ditulis
atas: aishiteru
tengah: puteriashazana.blogspot.com
bawah: the rainbow of my life

zana^as on May 31, 2010 at 6:08 PM said... [Reply]

* atas: the rainbow of my life
tgh: aishiteru
bwh: puteriashazana.blogspot.com

warna: combinasi antara pink dan purple

SHAZA on May 31, 2010 at 10:53 PM said... [Reply]

saya join jugak....
Nama Blog : manjakusayang

Url Blog : http://manja-kusayang.blogspot.com/

Picture : wtmr09

Perkataan yang nak ditulis : atas - manja-kusayang, bawah - blogspot dot com, tengah - all rights reserved

Kaler perkataan yang nak ditulis : semua black

hans on June 1, 2010 at 11:57 AM said... [Reply]

nak join juga la

Nama Blog : Hans

Url Blog : http://hanspunyablog.blogspot.com/

Picture : wtmr02

Perkataan yang nak ditulis : atas - hanspunyablog.blogspot.com, bawah - All Rights Reserved, tengah - 2010

Kaler Perkataan yang nak ditulis : Merah dan Hitam

Clairvoyant on June 1, 2010 at 6:01 PM said... [Reply]

eh boleh join je eks? hihihi. malu lah. nakjoin lah

Nama Blog : [expect] the un[expect]ed
Url Blog : [expect] the un[expect]ed
Picture :wtmr07
Perkataan yang nak ditulis : [expect] the un[expect]ed
Kaler perkataan yang nak ditulis : biru

NARDtheNERD on June 2, 2010 at 2:37 PM said... [Reply]

i join ye sis. =))

Nama Blog :begins with heart
Url Blog :http:www.nardnerd.blogspot.com
Picture :wtmr03
Perkataan yang nak ditulis :nardnerd dot blogspot dot com
Kaler perkataan yang nak ditulis : pink

nurul nadia on June 2, 2010 at 3:09 PM said... [Reply]

Nama Blog :sukati aku nak cerita by nerdy nadea
Url Blog :http://randomlynadia.blogspot.com/
Picture :wtmr02
Perkataan yang nak ditulis :random by nerdy nadea
Kaler perkataan yang nak ditulis : pink with black border

Ezairy on June 2, 2010 at 11:09 PM said... [Reply]

try my lux:)thanx bro...

Nama Blog : -B-O-Y-z notgoodinselfdescribe
Url Blog : http://ezairyz.blogspot.com/
Picture : wtmr09
Perkataan yang nak ditulis : atas – EzairyNaa dot blogspot dot kom tengah all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : semua hitam ,kecuali tengah - Dark blue

stormz on June 3, 2010 at 1:33 PM said... [Reply]

nk join jgk :)

Nama Blog : from the bottom of my heart
Url Blog :http://stormz-iylia.blogspot.com/
Picture :wtmr04
Perkataan yang nak ditulis :atas - stormz-iylia.blogspot.com bawah - All Rights Reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis :purple with black border

Fina Fento on June 3, 2010 at 1:34 PM said... [Reply]

wah wah..best ni..nak join.

Nama Blog : Nama Saya Fina
Url Blog : fentomatte.blogspot.com
Picture : wtmr09
Perkataan yang nak ditulis : atas – fentomatte, bawah – blogspot dot com , tengah - all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas – krim ,bawah – krim, tengah - ungu

call me ali on June 3, 2010 at 3:16 PM said... [Reply]

xnk watermark...tp kagum ngan kelebihan tuan blog ni ;)

kasih suci on June 3, 2010 at 3:43 PM said... [Reply]

menariknye....nak join jugak la...

Nama Blog : Kasih Suci
Url Blog : dedebukasih.blogspot.com
Picture : wtmr09
Perkataan yang nak ditulis : atas – kasih suci, bawah – blogspot dot com , tengah - all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas – merah ,bawah – merah, tengah - hitam

Alin Marlini on June 3, 2010 at 5:31 PM said... [Reply]

Salam..wah!!ramainya q nak join..saya ni kira org terakhir kot..nak try gak lah...

Nama Blog : Epilog-Epilog Hidup
Url Blog : cinta-matahariku.blogspot.com
Picture : wtmr09
Perkataan yang nak ditulis : atas – blogspot dot com, bawah – all rights reserved , tengah - Epilog-Epilog Hidup
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas – pink ,bawah – pink, tengah - hijau pucuk pisang

hehehehe...sekian...

najwa~ on June 5, 2010 at 4:10 PM said... [Reply]

nak join juga...

Nama Blog : apa ku nak kata
Url Blog : http://zahanajwa.blogspot.com
Picture : wtmr01
Perkataan yang nak ditulis :
atas – zahanajwa.blogspot.com,
bawah – all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis :
sama seperti contoh..

TQ.

fiezah91 on June 7, 2010 at 4:01 PM said... [Reply]

Nak join..

Nama Blog : menulis untuk suka suka
Url Blog : http://theonlyza.blogspot.com
Picture :wtmr04
Perkataan yang nak ditulis :
atas: theonlyza.blogspot.com
bawah: all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : sama macam contoh

Shahir @ Meng on June 8, 2010 at 2:31 PM said... [Reply]

Nama Blog : TheWayIThink
Url Blog : sha-hir.blogspot.com
Picture : wtmr09
Perkataan yang nak ditulis : atas – TheWayIThink , bawah – sha-hir.blogspot.com , tengah - TWiT
Kaler perkataan yang nak ditulis : atas – putih ,bawah – putih , tengah - hitam

Hazirah al-Barakbah on June 8, 2010 at 2:36 PM said... [Reply]

Nama Blog : Hazirah al-barakbah
Url Blog : http://zeezflipflop.blogspot.com
Picture :wtmr05
Perkataan yang nak ditulis :
atas: zeezflipflop.blogspot.com
tengah : Hazirah al-Barakbah
bawah: all rights reserved
Kaler perkataan yang nak ditulis : mcm contoh :)

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily