Sunday, May 9

Gempa bumi ker?

Jap tadi lbh kurng kul 2.05pm sata terasa macam pening-pening 2 3 kali jugak..igtkan saya pening…dah risau dah..tiba2 en suami cakap bergegar ni..ada gempa bumi ker..Saya ape lagi..”Jomla kuar” sebab kami duduk kat umah flat..Jadi faham2 la kan perasaan takut ni..En suami terus ambil harith..ajak keluar..nak konfem kan.Kot kami  je terasa..Rupa memang semua kat flat tu terasa gak gegaran..

Ya Allah..takutnya..semoga kita semua dilindungi Alah selalu.Amin.

6 comments:

hudhud on May 9, 2010 at 2:38 PM said... [Reply]

eh rumah u kat mana? i tk rasa pun.

humayra on May 9, 2010 at 2:39 PM said... [Reply]

semoga smua nya slmt...

Hazliza Husaini on May 9, 2010 at 2:59 PM said... [Reply]

i kat penang..first time rasa mcm ni..hati ni agak suspen..hanya mampu berdoa semoaga kita semua selamat.kalau sape2 ada berita..inform2 saya k

miss hav0c on May 9, 2010 at 4:13 PM said... [Reply]

cuak jugak ek tbe2 cmtu..huhuhu..hope semua selamat la kan

H.A.F.I.Z.A on May 10, 2010 at 8:06 AM said... [Reply]

Saya asyik berjalan2 je semalam tak sedar pun nasib bek tengok buletin utama semalam! Semoga kita dilindungi oleh-Nya. Aaaminn..

syalinda johari on May 10, 2010 at 10:09 AM said... [Reply]

saspen kan.. aku penah kena masa kat university dulu.. mencicit pakat2 lari turun.

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily