Monday, May 10

First time kena tag !

Tag Dari Mamma

nice blogger awards

Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

Copy award nie kat blog korank.

~~~Ok Beres :-)

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank

Thank you mamma sebab telah membuatkan saya rajin ;-)

jawab soalan2 tag nie

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang

     “Saya nak tido..sangat mengantuk..Kalau la ada bantal kat sini ..huhuhuu”

2. Apakah nama samaran korang

    “Liza,cheqjieja,za”

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

   a- En.Suami encem

   b- Harith comel

   c- mak ayah..rindunyaaa..

4. Panggilan untuk si dia

    Tuttttttt ;-)

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

    “BMW 5 series (sport)..kuang..kuang..kuang..”

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
   Yang ada dlm folower saya,yang rajin tinggal jejak kaki dorang ;-)

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda


1. Linda
2. Zakiah
3. Ell
4. Sal
5. Erinsz
6. Adah
7. Ely Hasrul
8. Rina
9. Yott
10. MashiMashi
11. Norafzan
12. Adda
13. Sakira
14. Razis
15. Nafira

pergh..first time kena tag ni..letihnya mncari jawapan ;-)

3 comments:

noor afzan on May 10, 2010 at 3:31 PM said... [Reply]

awak, thanks ye tag saya.
nanti saya buat.
malam2 sikit.

fana on May 10, 2010 at 7:17 PM said... [Reply]

hehe jawab jgn xjawab

eRiNsZ on May 11, 2010 at 9:31 PM said... [Reply]

wahhh daku di tag.... kner peram dulu yek...

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily