Saturday, May 8

Dapatkan koleksi favicon untuk blog

Semalam saya ada buat entri cara-cara untuk pasang favico kat dalam blog..Hari ni saya nak share web yang kita boleh cari koleksi favicon..Ada beribu-ribu icon kat situ..Siap  ada hlml code..jadi kita tak payah nak susah-susah nak host kn imej favico kita kt webs cthnya..senang kan..
Sape sape yang berminat nak tukar favicon leh le gi terjah kat sini http://www.iconj.com/.
Pastu kalau ada yang tak berkenan dengan favicon kat web tu,korang boleh juga guna pic korang sendiri.Cthnya gambar korang sendiri.PAstu korang leh gi kat web kt atas tu,klik kat “ONLINE PIC TO CONVERTER”.Pastu korang upload la pic korang..dan ikut la step yang kt dlm web tu..Canggih dan cun kan klu ada favicon muka kita sndiri…Kepada yang tak faham leh tanya selanjutnya k,dan kalau tak faham jugak dan nak minta saya tolong buat kan pun boleh..tak de masalah…;-)

7 comments:

mohd sasuke on May 11, 2010 at 9:34 AM said... [Reply]

tak jadi pon..

princess_eryna on May 11, 2010 at 10:23 PM said... [Reply]

bleh x buatkn utk kite???.... kite x reti nak buat sendiri...

princess_eryna on May 11, 2010 at 10:27 PM said... [Reply]

yess.... da jadi daaa.....

Love Journal Of HazlizaHusaini'S Family on May 11, 2010 at 10:57 PM said... [Reply]

eryna..dh jd ker..bgus2..jd xyah tlg le ni yek ;-)

princess_eryna on May 12, 2010 at 8:31 AM said... [Reply]

hehheeee.... anyway..tq... try & error.. hehehe..

aNNiE i aiNiey on May 12, 2010 at 7:48 PM said... [Reply]

pinjam entry ni bleh tak? :)

Love Journal of HazlizaHusaini'S Family on May 12, 2010 at 9:54 PM said... [Reply]

annie nak pinjam mcm mn tue..hehehehe..klu pnjam kena kasi balik..;-)..kalau nk copy silalah..tak salah pun

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily