Saturday, May 22

Apasal budak setan?

Ai exceli tak sabar nak tengok citer lagenda budak setan..sebab masa ai form 3,ai bleh khatam buku yang tebal tu satu malam jer..pastu siap meleleh-leleh air mata..agaknya filem adaptasi ni sehebat cerita dalam novel tu tak?..harap –harap lagi seronok,sebab boleh tengok real ,kalau baca novel kita just imagine je apa yang dorang wat,imagine watak kasyah,imagine ai jadi ayu..wakakakakka…..3 jun baru cite tu nak main kat wayang..mesti dvd lambat lagi nak kuar ni..Apsal dvd?confem la xkn ai nak gi tgk kat wayang..dengan si harith tu..oh tidak..xsmpi 10 minit konfem asyik duk sebut “jom arr”…"    “jom arrr”..nak selamat baik la ai layan dvd je..lepas ni kalau baca lagi novel tu..mesti bygkn kasyah tu farid kamil..kalau dulu..ntah sapa2 ai byg mamat kasyah tu..semoga dengan cerita ni..ai hrp ahadiat akasyah akan mula tulis novel semula..rindu dengan cerita2 dia yang simple..

4 comments:

ardinihumaira on May 22, 2010 at 3:10 PM said... [Reply]

ha ah.. suka gak cite ahadiat akashah:)

YOUTHSAYS ADALAH COMPETITOR NUFFNANG ; ANDA MUNGKIN AKAN KEHILANGAN STATUS GLITTERATI JIKA MENGIKLANKANNYA

Amieynna Amin on May 22, 2010 at 5:23 PM said... [Reply]

saya suka sebab lisa berlakun..
sesuai dgn watak ayu..
selama ni bayangkan ayu seorg perempuan yg sopan..
so lisa is the best choice...

nisyaheartz on May 22, 2010 at 9:13 PM said... [Reply]

hope cite yang diadaptasi lebih bez dari novel tu :)

Mama Farra dan Faris on May 22, 2010 at 10:04 PM said... [Reply]

yeker..mcm best jer criternyer..

minat lisa gakk

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily