Sunday, April 18

Sukaneka Rukun Tetanga TTAI

Sebut pasal sukaneka..anak-anak le yang paling suka..dapat main macam-macam..pastu boleh lawan bertanding dengan kawan-kawan..pastu menang dapat hadiah best-best ..pastu dah penat..dapat pulak makan free..Kalau anak-anak suka..mak-mak bapak-bapak pun suka juga..suka tengok gelagat anak-anak bertanding..pastu ada pulak yang siap tolong anak-anak nak kasi ank dorang menang..kelakar pulak tengok..mak bapak pulak yang excited lebih..tapi mmg matlamat sukaneka nak have fun kan..
Harith,ibu dan papa tak masuk apa-apa acara pun..kami jadi tukang sorak jer..Segan le nak masukkan..kalau harith dah besar sikit..maybe dia pun sibuk2 macam kakak2 abang2 yang masuk bertanding tu..Acara start kul 8pagi..mula dengan senam robik…pastu baru acara sukaneka..ada jugak acara untuk parent dan anak dan untuk pasangan suami isteri..tapi sempat nak snap gambar banyak2 time tu sebabnya..of course la harith sebabnya..tak diam duduk..dengan nak menari la,nak berlari la..nak berdukung la..boleh kata semua dia  nak le..penganjur pula pasang muzik rancak-rancak..lagi suka dia nak berjoget…Acara penutup..haa..dapat makan tengah hari…sedap angat..makanan kampung..makan free mesti la sedap kan..Dan satu lagi..kami boleh minum air vico banyak-banyak..sebabnyer lori vico pun datang join..memang semua minum samapi perut buncit..dah le cuaca panas..memang kena sangat dengan tekak ..
IMG_0849  IMG_0853    IMG_0854 IMG_0855  IMG_0857   IMG_0860 IMG_0861 IMG_0862    IMG_0866 IMG_0867 IMG_0868 IMG_0869  IMG_0871 IMG_0872   IMG_0875 IMG_0880  IMG_0879

0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily