Monday, April 19

RM20 Free Masuk Dalam Akaun

Malaysia_2nd28a29_20ringgit_front.jpeg Ada sape-sape nak RM20..ni bukan perniagaan MLM k..ni orang baik hati yang nak kasi free jer..sape cepat dia le dapat k..tapi kena buat sikit cerita ler..boleh ker..ala..bukannyer susah pun nak wat cerita kan..dari sekolah rendah lagi kita dah belajar wat karangan..naik sekolah menengah lagi le..beratus-ratus perkataan kita tulis dalam karangan tu..haa..kan pandai tu..jadi boleh la wat cerita sikit kan..kot-kot ada rezeki leh dapat RM 20..pastu kot-kot ada rezeki lagi..tiap-tiap minggu dapat RM20..bygkan..klu 5 minggu dah Rm100 dapat..kaya tu..free-free je dapat duit..xpayah nak kuarkan setitis peluh pun…

Ok..sape yang nak duit tu..cepat-cepat la masuk kat web nie PROJECT ALPHA DUIT CASH.Tiap-tiap minggu dorang akan kasi satu tajuk..korang just inst_imgcerita je pasal tajuk yang dorang bagi tu..haa..kalau cerita korang ter best..korang dapat le duit RM20..dorang akan masuk kn dalam akaun Nuffnang korang.

Gud Luck uols..saya doa kan korang dapat RM20 tu..tapi before buat ape-ape..korang baca lah dulu T&C kat blog Project Alpha tu k..

Selamat mencuba kawan-kawan..:-)

3 comments:

Aini on April 19, 2010 at 11:57 AM said... [Reply]

huhu..betui2... dah dapt RM 20 x 3minggu = RM60 setakat ni ngan join instant cash blogging tu =)

HazlizaHusaini on April 19, 2010 at 12:21 PM said... [Reply]

wahh tahniah aini....memang rezeki awk..

Nurul Harun on April 19, 2010 at 5:46 PM said... [Reply]

ish. tatahu pun.. ):

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily