Thursday, April 22

Makeup..makeup..makeup..

Saya nak tanya nie..boleh ker..hehhehe..ape hal yek..nak tanya ..tanya jelah..hehheh…buat suspen je yek..Just nak tanya..ada ke wanita or lady or perempuan yang tak suka pada beauty..angkat tangan cepattttt…

Mana ada kan..lagi-lagi yang dah kahwin and ada boy fren tu..mesti la nak cantik-cantikkan..Nak bg dorang puji kita lawa..tul tak..ups..ada yang tak nak ke suami sendiri puji lawa…saya nak jer..hahahhha..tapi susah sgt nak dgr pujian gitu dr en suami saya tu..nape eak..buat tanya plak kan..sedar-sedar sendiri la leeza oii..awak  tu tak lawa pun…macam mana en suami awak tu nak puji..kekkekke…den dah sedar diri dah..tapi sekarang ni saya memang tersangat malas nak makeup-makeup bagai ni..harapkan time gi keje jelah..tu pun tompok2 bedak kat muka 2 3 kali..then dah..pakai lips skit..baju pun dah malas nak beriron..pakai tshirt ngn jins apret.dah g keje…nak kata pembawakan budak..saya tak ngandung pun..huwaaaa..apa nak jadi ni..semua benda saya dah malas sekarang ni..

Picture 050  Picture 047

Picture 048

Picture 049

Kalau la saya dapat sponsor dari Lissa..Tiap2 pagi sebelum g keje..dia datang siapkan saya..makeup kan saya..alangkah bahagia nya hidup saya ni..hehhehhe..Agak-agak dia layan tak..Dia makeup cantik tau..nampak natural..kalau korang nak tengok orang yang dia dah makeup kan..Gi la menyemak kan blog dia tu(Lissa).Dan pada yang malas..sini saya tempek kan salah satu gambaq dari blog dia..minta izin ya cik tuan rumah..

 DSC03018

 DSC03032

 DSC03036

 DSC03053

Macam mana..cun tak dia makeup..ha..kalau korang nak dia makeup kan muka korang tu..contact la dia..dia ngah baik hati tu nak kasi diskaun..Saya pun nak jugak..tapi jauh bebeno duduknya..saya kat utara..dia plak kat selatan..pada korang yang ada apa-apa event atau sesaje nak mencantikkan muka and duk kat kl ke selangor ke..leh la merisik dia..Nak contact dia..pegi sendiri le kat blog dia tu..takkan semua saya nak suap..hehhehhe…

3 comments:

lissa on April 22, 2010 at 1:58 PM said... [Reply]

kakakakak....ngah pomote banyak nih...aku dah gelak besaq baca hang nyer entri nih...heheh..bley sesape yang nak blaja makeup or nak tunang ker,,nikah ker..dinner ker..leh le haloo..haloo..heheh..ngah kalo hang duk dekat ngan aku leh ler aku lukis2 kat muka hang tu jadi model aku tau......

HazlizaHusaini on April 22, 2010 at 2:15 PM said... [Reply]

alahai..apsal cik leeza tercampak jauh dari cik lissa..kalau idak dapat den nak melawa selalu..kot2 leh jadi malaysia next top model..kekkekkeke

gooseberries on April 22, 2010 at 3:27 PM said... [Reply]

hahah..promote2.. gud idea =D

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily