Tuesday, April 27

Live dari kampung

Live dari kampung…terpaksa ambil emergency leave sebab ape…bukan sebab saya malas nak kerja yek..tapi memang le saya malas nak kerja..tapi tak de la sampai nak ambil cuti..Kerja melambak weh kat atas meja saya nun..

Sebenarnya,adik MIL saya ninggal..adik MIL saya tu bapa sedara ensuami saya..Dapat berita petang semalam..terus ambil half day..

Arwah pakteh dah lm sakit..sakit jantung..Arwah meninggal kat IJN.Lepas operation kali kedua,exceli arwah dah nampak sihat..Tapi mungkin dah sampai masa..

Urusan bawa balik arwah ke kampung semua diuruskan PDRM.Arwah salah sorang anggota PDRM.

Diharap semua yang membaca dapat mendoakan arwah dan sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah..

Terima kasih semua..

P/S: Maaf pada semua yang blogwalking kat sini..saya tak dapat lagi nak buat kunjungan ..

8 comments:

syalinda johari on April 27, 2010 at 9:57 AM said... [Reply]

weh...nak buat mcam mana sudah ajal..

Salbiah bt Karim on April 27, 2010 at 10:03 AM said... [Reply]

alfatihah

cheqna on April 27, 2010 at 10:12 AM said... [Reply]

alfatihah..moga arwah dicucuri rahmat

Mama Hanim on April 27, 2010 at 10:49 AM said... [Reply]

al fatihah.. moga roh arwah dicucuri rahmat.

Naqib Mohamad on April 27, 2010 at 12:17 PM said... [Reply]

takziah...

gooseberries on April 27, 2010 at 3:08 PM said... [Reply]

salam takziah.. al fatihah

nabila on April 28, 2010 at 12:12 PM said... [Reply]

alfatihah..tkziah

Maxx on April 28, 2010 at 5:18 PM said... [Reply]

Salam takziah juga.. Maxx pun ade beberapa kawan yg dah "pegi"..

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily