Saturday, April 24

Bila hati tengah rindu..

Salam hujung minggu..bila hujung minggu selalunya macam-mavcam planning kita wat …pada yang dah berkahwin mesti nak habis kan masa bersama famili..anak isteri suami kan..pada yang bujang of course nak habiskan masa dengan mak ayah..tak pun kengkawan..dan pada yang tengah hangat bercinta mesti nak dating meting kan dengan girlfren boyfren masing-masing kan..Jangan pulak ada yang sanggup nak berdating meting ngan girlfren boyfren kawan sendiri plak..Tak baik tu..sian kat kawan sendiri tu…nanti tak pasal-pasal kawan korang keluar ayat..”harapkan pagar pagar makan padi”.. HeartStethoscopePhoto

Macam mana pulak pada yang tak de planning nak gi mana-mana..mesti terpruk je kat rumah macam saya ni..bila terperuk sorang-sorang kat rumah macam ni la jadi nya..hati mula menyanyi..hati mula berbicara…hati mula terasa rindu..rindu pada siapa?rindu pada semua..pada mak ayah..pada en suami..pada sicomel ..pada kawan-kawan..semua ..semua saya dah rasa rindu..bila rindu dah mula membuak-buak..mula le terasa sunyi pulak..bila dah sunyi mula nak rasa sedih pula..semuanya mula dari hati..

Mesti korang pelikkan…tapi lantak ler..sekali sekala nak jugak saya ayan perasaan macam ni…mana anak saya..hmmmm..pengasuh nay dah angkut dia gi jalan-jalan..nape le dorang tak angkut saya sekali..tak de huru hara hati saya dibuatnya..mana en suami saya…orang berkhidmat untuk krajaan ..kena la kerja kan..mana saya…ermm saya dah hanyut di buai perasaan rindu….

gantunggggg…dah megarut banyak sgt ni..hepi weekend semua penduduk malaysia..moga korang tak huru hara macam aku ;-)

0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily