Friday, March 5

Hati-hati dengan tuala wanita

HATI-HATI bila pakai TUALA WANITA..
check dulu expired date...
Kualiti dan paling PENTING kebersihanya...
takot2 ada pulak telur binatang dekat atas tuala wanita tu...

Seorang pelajar cina berusia 17 tahun tak taula dr negara mana telah mengalami muntah2 mcm orang mengandung tu la kan....
Beliau seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual TUALA WANITA. Disebabkan banyak tuala wanita yang expired,si bapa telah mengagihkan tuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya..

Almaklumlah kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satu pembaziran kot pada keluarga mangsa tadi...
so anak2 dgn bini dia pon pakaila TUALA WANITA tu....
lepas maybe beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcm orang2 mengandung tu...

Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa ape penyakit anaknya dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telah MENGANDUNG....

maka hairanla si anak..dia menafikan bahawa dia mengandung kerana dia tidak mempunyai teman lelaki, masih bersekolah dan tidak pernah melakukan hubungan seks..

Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20EKOR ANAK TIKUS yang dikandungkan oleh pelajar terbabit...MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2 TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KEDALAM OVARI PELAJAR TERSEBUT..MUNGKINN.....

doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana didapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan memakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut...

kesemua doktor sahaja yang berani melakukan pembedahan itu,...
pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lg kerana mereka telah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiri dijangkiti virus tikus yg kotor itu...

Moral of the story......

*NAK BELI PAD TU CHECK DULU EXPIRED DATE..
*MAKE SURE PAD YG DIBELI TU BEBAS DARIPADA KOTORAN ATAU TELUR2 BINATANG SILAP2 KANG ADA TELUR LIPAS BERANAK LIPAS LAK LEPAS NI...

*SAMA2 MENJAGA KEBERSIHAN DAN MEMASTIKAN KEJADIAN SEPERTI NIE TAK TERJADI

ATTACHED DUA GAMBAR ANAK2 TIKUS TU SELEPAS PEMBEDAHAN DILAKUKAN...

6 comments:

Ainul H on March 5, 2010 at 12:50 PM said... [Reply]

entry yg sgt menarik ;;) same like dgn yg sy prnh bce, jgn menjilat pelekat sampul surat
http://pppsarawak.darkbb.com/sembang-sembang-kosong-f12/jangan-menjilat-pelekat-sampul-surat-anda-t123.htm

«-°[§nºw.ªngè£]°-» on March 5, 2010 at 12:55 PM said... [Reply]

yuck =.="
brhati2 semasa mmbeli.err :-s

luvly mya on March 5, 2010 at 12:56 PM said... [Reply]

aww..takutny jadi macam tue..
anak tikus pulak tue.adoyai..
lepas nie kene lebih berhati-hatilah

HazlizaHusaini on March 5, 2010 at 12:58 PM said... [Reply]

ainul...terima ksih kongsi psal pelekat sampul surat tu..saya slh sorg yg suka buat mcm tu..xnak buat dah leps nie

lily lotus on March 10, 2010 at 2:33 PM said... [Reply]

erkkk..scary ok! aduhai..mcm2 halkan..

Aiza on March 12, 2010 at 7:12 PM said... [Reply]

alahai... takutnyaaaa bila baca benda neyh.. mintak jauhkanlah.. aminnn

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily