Tuesday, March 16

Alhamdulillah…

Pada status YM hari ni pun ibu letak Alhamdulillah..bukan kerana ada berita baik atau apa..tapi just rasa lega..lega yang teramat sangat..kalau semalam ibu rasa macam nak pecah kepala..rasa macam habis jam kepala otak ni..tapi hari ni rasa lapang sangat..
Sebab apa ya…mungkin ada yang fikir ibu mengandung..ya..apa lagi berita baik yang ibu tunggu-tunggu..tapi bukan berita itu kawan-kawan ku..bukan seperti jangkaan naz aka ummi harris dan juga bukan seperti jangkaan kawan-kawan yang lain…
Ibu bersyukur hari ni cuma kerana ibu berjaya conduct training dekat customer ibu..kawan-kawan mesti fikir apa la sangat kan dengan benda tu..yer..betul..tapi bagi ibu,nak train orang sangat la susah,ditambah lagi dengan benda alah yang baru seminggu ibu take over..
Nak kata training tu berjalan dengan lancar pun tak jugak..Sebab terlalu banyak requirement dari dorang..Tapi lantak ler..asalkan habis sesi mentraining tu dah cukup buat ibu rasa bernafas semula..

0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily