Monday, November 30

Kisah November...

November..mula-mula pun dah letak november,jadi memang ibu nak cerita pasal bulan 11 nie ler..sebenarnya banyak peristiwa manis berlaku dalam bulan november nie yang secara tak langsung buat ibu rasa gembira...okay,apa yang buat ibu hepi..meh ibu cite sikit2...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Pertama-tamanya..(aduh ayat bm le ape nie..hentam la labu...)Ibu nak ucapkan TAHNIAH buat papa sebab lulus exam..YEAHOOOOOOO....CONGRATS papa..ibu dengan adik bangga dengan papa..you did it...well done...ibu dah congrats nie..tak nak celebrate ke :-)..nyway,papa..ibu bangga dengan papa..






Yang keduanya...ramai kawang-kawan ibu nak dapat baby baru...ibu tumpang gembira untuk dorg semua...ibu harap satu hari nanti ibu dapat bagi adik harith adik baru...Ameen..
K,berbalik kat citer nak dapat baby nie,antara kawan-kawan ibu yang tengah tunggu masa tu Linda,Muna,Pokok,Kiki and KakChaq.tahniah korang..



Dan yang ketiganya..untuk kawan-kawan ibu yang baru disahkan pregnant...Saat yang dinanti-nantikan untuk korang...tahniah korang..Buat Lin and Cikmi take care dan banyak kan relaxs...





N,last sekali ibu nak wish untuk makcik Za..Makcik,tahniah yer..dah dpt keje baru..keje elok-elok yer..jangan nak ngulaq jer..tapi makcik..ibu kt sini borink gilerrr...sedihnyaaaa...makcik sibuk sangat ngalah kan PM...















0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily