Sunday, November 15

Terjah Taman Burung PP

Terjah..macam krew melodi le plak yer..ekceli kami satu famili pergi taman burung nie dah lama..ibu baru tingat nak share gambar kat blog nie..Sebenarnyer,nama jer kami nie duduk penang..tapi xpenah tau menahu pun ada taman burung kat seberang jaya nie..kebetulan tengok dorang tunjuk dalam tv aritu..baru ler tercelik mata..rupenyer ada taman burung kt situ..confius jugak awal tu..yelah kawasan seberang jaya tu kawasan bandar lagi teramat sibuk..boleh ke burung2 tu hidup..
Disebabkan rasa ingin tahu,dan kebetulan adik pun suka sangat dekat burung,jadi papa ajak pegi tengok..kat pintu masuk tu ok la..nampak bersemangat..pastu papa pegi nak beli tiket..mak aiii...mahalnyer tiket..seorang RM15..hebat sangat ke taman burung nie??nak bw masuk camera pun nk kena bayaq..isy..isy..tp alang2 dah sampai kan tak kan ler tak nak masuk..
Okla dalam tu..adik pun enjoy..banyak jugak burung..binatang2 lain pun ada tau..ular,buaya dan sewaktu dengannya..
Tapi satu jer,kesian tengok burung2 kt dalam tu..macam tak cukup makan jer..tak bermaya..
Kul 11am ngan kul3pm rasanyer ada persembahan burung..tgk burung2 tu berjoget..comei gile tengok dorg goyang2 sambil dengar muzik..
Ok,tu je lah kisah kami satu family terjah taman burung...kalau sape2 nak pegi,xtau jalan..cari jer safira country club seberang jaya..taman tu betul-betul kat depan safira.
So,nie jer pic yang semapat kami snap..layan jer k...




0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily