Sunday, November 15

Harith macam muka siapa?

Ape kes kan...saje jer main-main nak tengok harith banyak ikut muka saper..papa ke ibu..yeler kan..orang kan selalu duk tegur,isy anak hang nie banyak ikut muka papa dia ler..jadi,ibu xpuas hati..hehhehhe..kita cube ler look like meter nie...so nie ler keputusan nyer..
hahhahhahhaha...sekarang adil..sebab adik sama muka ibu sikit..muka papa sikit..xleh ler nak gaduh-gaduh muka sape yang lebih...
tapi kat bawah nie plak test look like meter masa adik lum ckup setahun umur..lebih ikut muka ibu,papa dah cuak dah..hahhahahha...apsal dah besaq sama plak yek...conpius..conpius...saje xnak ibu ngan papa gaduh2 le tu..kasi sama banyak...





0 comments:

Post a Comment

 

Ratuhati Kami

  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith
  • Harith

Celebs Blog

Our Love Journal Copyright © 2010 Love Journal is Sponsored by HazlizaHusaini'sFamily